A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon?

Sziasztok Szakítósok!

Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő fiú (Marci) közelít a harmadik ikszhez… Tavaly júniusban történt, akkor 2 hónapja voltunk együtt. Bár előtte ő fél évig húzta az agyamat, szóval régebbi az ismeretség. Tudni kell a kapcsolatról, hogy nekem nem egy nagy szerelem volt hál istennek, akkor inkább egy azelőtti fiút felejtettem, de azért ha már beadtam a derekam, komolyan vettem az aktuálisat, az őszinteséget oda-vissza elvártam, illetve valahogy alapvető emberi tulajdonságnak véltem. Kis naiv.

Májusban már tervezgettük, hogy hova tudnánk együtt menni a nyáron, főleg Marci miatt kellett tervezgetni, mert ő dolgozott, nehezebb elkérnie magát, nekem az egyetem miatt szabad nyaram volt. Szóval ő vetette fel, hogy lemehetnénk Egerszalókra, a No Man's Land Fesztiválra. Soha nem voltam még, hozzáteszem, de benne voltam, miért ne. Az én ismerőseim, inkább a több embert megmozgató Volt, Balaton Sound stb. fesztiválokra járnak, de azt gondoltam, hogy miatta szívesen megismerkedem a goa fesztiválokkal is akár. A pasim barátaival nem mindig találtam a közös hangot, ezért is jött kapóra, hogy egy alkalmi munkám során megismertem Laurát, akiről rövid úton kiderült, hogy jön No Man's Land-re népes baráti társasággal, megbeszéltük, hogy akkor mindenképp talizunk lent. Telt múlt az idő, túl voltam a vizsgaidőszakon, eljött a várva várt időpont, mikor már lelkesen pakoltam a fesztiválra, akkor jött a telefon Marcitól, hogy a főnöke bekattant, bejött valami sürgős munka, így mégsem tud lejönni Egerszalókra, nagyon sajnálja. Szerintem ő arra tippelt, így én sem megyek le. Valóban eléggé szomorú lettem, hogy nem tudunk együtt utazni, de úgy döntöttem Lauráékkal lemegyek végül, abból nem lehet baj.

Így is lett, velük mentem le kocsival, nagyon jófejek voltak, összebarátkoztunk, együtt sátraztam Laurával, a zenék is bejöttek, jókat kajáltunk, gyönyörű volt a táj. Csak hát Marci nem volt ott. Épp a pillanat tökéletlenségét írtam meg egy igazán kedves sms-ben Marcinak egy napernyő alól, ahonnan Lauráékkal hallgattuk a zenét, amikor nem akartam hinni a szememnek. A távolban megláttam őt az egyik haverjával bandukolni. Rögtön odaszaladtam, azt hittem, hogy egy csodás meglepetésben van részem, hogy mégis le tudott jönni. Hát tévedtem. Kis naiv. Zavartan közölte, hogy az elejétől itt van, de igazából semmi magyarázat. És hogy majd fussunk össze…??? Mintha leöntöttek volna forró vízzel. Lauráék rám se ismertek, de nagy szerencse hogy ott voltak, elterelték a figyelmem. Utána elmentünk egyet fürdeni az ottani termálvízben, ami egész jól sikerült a történtekhez képest. Aztán jöhetett az esti buli. Már nem voltam szomjas, amikor összetalálkoztam Marci egyik haverjával, aki elmondta, hogy Marci már 3 hete egy Tekla nevű lánnyal kavar, és sajnálja, hogy ezt nem tudtam.

Valóban nagy szerencse, hogy nem voltam szerelmes, ahogy magamat ismerem, akkor lelkileg iszonyatosan összetörtem volna, így „csak" egy érdekes sztori az életemben.

Üdv: egy lelkes olvasó