Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet!

A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját dugja? Ilyet csak hallottam, mert ezt még a pornóadón is elkapcsolom. Valaki találkozott már ilyen emberrel? A történetet csak azért közöljük, hogy kiderüljön, tényleg vannek-e ilyen emberek.

Kedves olvasók, a következő példamondatot felvetetjük az Oktatási és Kulturális Minisztériumnál az érettségi kérdések közé, mert aki egyszerre szeg meg minden létező szabályt, az tényleg magára vessen. A mondat így hangzik: netes ismerkedés után működő távkapcsolat. Hány hibát követett el a lány?

Sziasztok!

Ezt a történetet szemtől-szembe még soha senkinek nem meséltem el végig, mert még mindig szégyellem magam (én, és nem ő) a történtek miatt.

20 éves lány voltam, ő 24 éves srác, amikor az egész elkezdődött - naivan hittem a csodában, vagyis: netes ismerkedés után működő távkapcsolat.
Na jó, az elején még nagyon is jó volt, jöttek a szerelmeslevelek (két hónap alatt 20), tetőfokán izzott a romantika. Fütyültem arra, hogy mit mondanak mások (vidéki és munkanélküli míg én fővárosi, egyetemista, mellékállással), hogy nem figyel a külsejére (gondoltam hát rocker a drága, persze hogy így néz ki) és különben is elvárja, hogy én hívjam fel és nálunk lakjon, ha feljön látogatni. Én csak a közöset láttam bennünk: ugyanazokat a filmeket szeretjük, imádjuk az állatokat, szeretünk kirándulni, satöbbi ...
Akkor kellett volna páros lábbal kirúgnom, mikor az első szeretkezésünk után elsírta magát! és közölte, hogy annyira tetszik neki a barátnőm, testvér híján már a hugának tekinti (elismerem, hülye vagyok, kapott még egy esélyt).
Hat hónap boldogság után egy ideig csak ritkán találkoztunk, mert nehezményezték a szülei, hogy egy vadidegen pesti lány után járkál és különben is, beteg volt a kutyája és mivel a rajongásig imádta ezért természetesen nem merte egyedül hagyni. Hogy meddig is ment ez az imádat azt a szakításkor tudtam meg: egy nap közölte velem, hogy sajnos neki ez így nem megy, bár fontos vagyok neki de az ő életében csak egyetlen lánynak juthat szerep és ez nem más mint a KUTYA!!! Csak azok kedvéért akik még mindig nem kapcsoltak (vagyis én akkor) még kifejtette, hogy imádja mikor mellette horkol az ágyban, mikor a száját nyalja (ne is kérdezzétek), de annak a drágaságnak van a legszűkebb puncija a világon !!!
Azt leírni sem lehet, hogy mennyire megdöbbentem, elborzadtam, megundorodtam (tőle, a szextől és a kutyáktól is), hosszú hónapok kellettek, mire ezt a sokkot kihevertem.

Ma már jól vagyok, hat éve együtt egy normális sráccal, (akivel már az első szeretkezés előtt tisztáztam, hogy utálja a kutyákat, nem tart háziállatot és van saját huga, köszöni szépen). De a szakítás valódi okát még ő sem ismeri, mert még mindig félek attól, hogy megundorodna tőlem, amiért egy ilyen beteg, torz lelkű srácnak megengedtem, hogy hozzám érjen...