Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba.

Kedves szakítósblog!

Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket!
Én Kriszti 16 éves
Első pasi Norbi 18
Második pasi Zoli 24
Harmadik pasi Józsi 26
És mind a 3 pasi ismeri a másikat elég jóban voltak.

Az én történetem 2002-ben kezdődött már elég fura volt a kezdet.
Előzmények: 2001-ben 16 évesen vége lett az első szerelmemnek Norbinak ami talán még útolag gondolva nagyon jó volt csak nem láttam át a rózsaszín felhőkön. és ő hozott össze az egyik haverjával Zolival tudom hülyeség. Hogy ha összejövünk 3ban úgy akkor kibékül velem de hát nem így lett.Én eközben nem tudom mért összejöttem Zolival. pedig nem is az esetem ronda és nem volt valami jó az ágyban.Ez kb 3. hétig tartott. Én eközben megismerkedtem Józsival elöszőr csak sms-ztünk és bolondítottuk egymást.
Eljött a húsvét ideje és a bál nem akartam elmenni de anyámék is küldtek, hogy mióta szakítottam Norbival nem igazán voltam sehol menjek ez majd jót tesz.
Hát elmentem Eljött értem Józsi és Zoli.
Hát ők hazamentek és én vártam őket a kocsmába hát beálított Norbi beszélgettünk azt jöttek a fiúk. Norbi neki állt őket fűzni, hogy picit ki megyünk mi ketten levegőzni. Hát ki is mentünk de hát nem levegőzni. tudom hülye voltam.(de sajna szakításunk után ezek minden héten találkoztunk legalább egyszer és elvoltunk de nagyon. )
Vissza mentem fiúk jól lecsesztek, hogy miközben Zolival járok Mért a Norbi kezelget.
Norbi el én ,maradok és elkezdjük Józsival az asztal alatt egymást fogdosni.
Kimentünk levegőzni és elcsattant az első csók Zoli észreveszi kiugrik az ablakon. semmi baja nem lett és jól bepiált. Itt vége vele.
Na inenntől érdekes.
Mi el Józsihoz fergeteges sex az éjjel éjfél előtt leléptünk és reggel 6kor mikor ment a buszom akkor hagyjuk abba.
Azt hittem, hogy ez lesz a legjobb kapcsolatom elején sűrűn hív tali aztán megbeszélt időben várom nem jön nem veszi fel a telcsit.
Ő aktívan lovagol és a ló a pia a haverok a motor a mindene. És ezek után jövök csak én. Egy idő után kiderül egy csaj oda van érte és már aludtalk is együtt de szerinte nem történt semmi. amit én elhiszek. Csak hétvégén tali hétköznap én hívom ő nem. Hétvége abból áll fél 8kor este tali náluk a falu egyetlen kocsmájában 10 óra fele el hozzájuk 2 órás fergeteges sex utána ő bekábul és én reggel fél 6os busszal haza.
Én 50kg Józsi 60kg Heléna 90 kg.
Eltelik így 1 év. Következő húsvét nem kapcsolható gondolom meglepem. Ő sehol A haverjai szerint ő ma nem jön haza.Lemegyek a kocsmába mérgembe bedobok 2 felest hallom jön az autoja haverja motorral elvitt.
Hát az a csaj szállzt ki az autóból akivel állítolag nem történt semmi. Hát igen fél éve csal és lejár hozzá Komlóra hozzám aki 15kmre lakik nerm bírt bejönni. Mi tetszett azon a dromedár csajon nem tudom nem volt szép és elég idiótán néztek ki eggyütt. Én kocsma jól leiszom magam és nem tudom, hogy jutok haza mert busz nem jár arra reggelig. Nagy nehezen haza eltelik egy év ugy, hogy néha találkozunk elvagyunk sex és semmi. Közelgett az érettségi és nagyon haragudtam rá azt mondta eljön ballagásra közben kapok 1 üzenetet a csajtól Heléna hogy épp őt izéli.
Agyam eldurran semmi. Szóltam neki állítsa le a csajt.
Közben megbocsátok neki és újra őrületes excsak , hogy nem szereti a gumit és nem védekeztünk beütött a krak ott álltam 18 évesen terhesen érettségivel a kezemben terhesen ő meg sehol. mindig akkor lépett le amikor szükségem volt rá. Nem tarthattam meg a szüleim nem engedték. akkor valami megtört bennem és utána látni sem akartam.
Közben eltelt jó pár év 5 éve vagyok együtt a férjemmel és van 1 gyerekünk csomó hitelünk és ujra Feltűnt Józsi. Fűzi az agyam, hogy megváltozott és legalább sex legyen. De nem tudom mit tegyek a férjemmel nem olyan jó a sex de 1 alkalomért tegyem tönkre a házzasságom nem érné meg. De ha tényleg megváltozott és ujra kezdhetnénk nem biztos, hogy akarom? Amugy most kezdi sajnálni, hogy ott hagyott terhesen 6 év után.
Amugy meghítztam és a férjemnek nem tetszem így mert terhesség előtt vékony voltam. Neki így is tetszem.
Kérlek nevemet ne írjátok ki.
Ja és tudom, hogy enyhén fogalmazva ri***nak tünők de ez volt az a korszakom, hogy mindenkivel.
Már megváltoztam!!!!

A nevek álvek, a városok és akivel megcsalt ő igazi. Köszönöm. hogy elolvastátok.
Kriszti

 

Bocsi ha hosszu de csak így sikerült. Katona volt gumit nem használtunk soha meg is lett az eredménye.