Régóta beszélünk róla titokban, de ma csendben felkapcsoltuk a szakítós.hu-t, hogy a hosszú hétvégén mindenki nyomogathassa egy kicsit a szuper vasárnapi buli előtt, amit a Mika Tivadar mulatóban tartunk, és amit röviden locsolós parasztbulinak nevezünk. Lesz Kolin Márk, Szabó Simon és Hifi Nyuszi.

Itt van a világ legjobb randioldala: SZAKÍTÓS.HU.

Minden szerelem szakítással kezdődik - mondtuk ki egy nap, amikor rájöttünk, hogy nekünk is ideje lenne párt találnunk, és ehhez persze az internetet akarjuk használni (bár az egyik szakítós parancsolatunk pont az, hogy interneten ne ismerkedjünk, de mindegy). A szakítós.hu rendhagyó társkereső oldal, mert nem veszi halálosan komolyan a társkeresést, sőt játékot és viccet csinál belőle, ettől még életszerűbb, szeretethetőbb lesz, reméljük. 

A szakítósblogon óriási közösségi élet zajlik, volt sok bulink, jártatok kártyázni, bulizni, ismerkedtetek kommentben, sőt esküvőt is kötöttetek. Miért ne adjuk meg minél több embernek a lehetőséget, hogy a szakítása után valóban megtalálja élete szerelmét?

A tételmondatunk így hangzik, ami egyben felhívás közös játékra: Keresd meg álmaid nőjét/pasiját, akivel tuti nagyon rossz lenne szakítani! 

Persze előbb nagyon sokan kell lennünk, hogy ez igazán hatékony párkeresési mód legyen, úgyhogy kérünk mindenkit, ossza meg, lájkolja, népszerűsítse, de mindenek előtt regisztráljon. Sokat fogunk még erről beszélni, mert a szakítósblog közössége megérdemel egy sokkal aktívabb, közösséget formáló, de a társkeresés köré szerveződő oldalt.

Figyelem, még tesztelgetünk, javítgatunk, várjuk kommentjeiteket, ötleteiteket, mert a szakítósblog is miattatok lett jó, ahogy ez is csak miattatok lesz a világ legjobb randioldala.