Mivel ma népszavazás van, ezért kerüljük a politikai megjegyzéseket, de miért kell megnézni az smseket? És a fiú miért nem tudott őszinte lenni? És egyáltalán miért kell mindig mindenkinek hazudoznia, tilosban járni? Vasárnap van - vége a hétnek. Összegezzük a heti munkámat: mindenk eddiginél több sztoriban volt jófej a lány.

Sziasztok!

Nekem is van egy kalandom szintén a netről, még három évvel ezelőtt történt. Barátnőm megismert egy tök jó pasit az egyik netes társkereső oldalról, hú gondoltam én is benézek oda. Csináltam magamról néhány jó fotót, majd feltettem őket a netre. Két hétig semmi, aztán egyszercsak válaszolt András - egy 190 cm magas fiú, akivel épp külföldön volt, így csak leveleztünk, aztán telefonáltunk még egy hónapig, aztán találkoztunk. Akkor költözött haza Íroszágból.
Andrással nagyon bejöttünk egymásnak, mindjárt az elején kiderült, hogy ő kifejezetten kedveli az alacsony lányokat (én 155 cm vagyok) sőt, a fotóim is nagyon tetszettek neki. Elmondta, hogy még azelőtt szakított az előző barátnőjével, mielőtt kiutazott volna Dublinba. Négy hónapot volt kinn, mert új céghez került, és ott volt neki a betanulás. Szóval az első randin sétáltunk a Margitszigeten, a séta közben végig vibrált a levegő, ő pedig egyszercsak magához ölelt, és megcsókolt. Aztán másnap újra randi, ekkor moziba mentünk, majd utána felmentünk az albérletébe, és fergeteges szex.
A kapcsolatunk elején sajnos nagyon elvakított a vibrálás, de egy hónap után már kezdtem érezni a problémákat. Kezdett kevesebb sms jönni, az egyik hétvégén nem ért rá, azt mondta, hogy a szüleinek kell segíteni a telkükön. Gyanakodni kezdtem, végülis kiderült, hogy igaz nem hazudott, de utólag az is kiderült, hogy akkor az ex-barátnőjével is találkozott. Sajnos lebukott, mert másnap amikor elindult tőlem, a telefonját nálam felejtette, és jött egy hívás Krisztától. Nem vettem fel, de az sms-eit megnéztem, és láttam, hogy az előtte lévő nap több sms-t is váltottak, az egyikben pedig azt írta neki Kriszta, hogy 4 től ráér.
Persze legközelebb kérdőre vontam, előszőr úgy reagált, hogy milyen bunkó vagyok, hogy nézegetem a telefonjában az üzeneteket, aztán kibökte, hogy ő mindvégig Krisztába volt szerelmes, és hogy őt megcsalta, amíg kinn volt Dublinba, ő pedig cserébe csalta meg őt velem.
Szóval megtanultam, hogy a neten nem szabad senkinek sem elhinni bármit.