We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

Hahóka gyerkőcök! Képzeljétek, megérkezett az első olvasó által küldött szakítós szám és még szöveget is írt hozzá ez a drága ember, akit Attilának hívnak. Hálistennek egy szuperjó számot választott, így egy igazi win-win szituációban találtam magamat, mert új zene is van és írnom sem kell annyit. Szerintem az egy szál zongorával előadott verzió (MP3) a valóban hazavágós, de a diszkós (YouTube) is ki tudja készíteni az embert.

Mp3: Robyn: With Every Heartbeat (Acoustic Version)*

Az alábbi számhoz csak annyi kommentet fűznék hozzá, hogy bizonyára sokan átéltétek azt a szerencsétlen helyzetet, amikor még szeretitek egymást, de már egyértelmű, hogy nem fog működni. Nem tudtok elszakadni egymástól, de együtt sem megy. Hibás nincs, csak a "sehogyse jó". És akkor valaki kimondja, amit mindketten tudtok, de egyikőtök sem mert meglépni. Ilyenkor jó ez a szám.


* Bal gombbal rákattintasz, bejön az oldal, ott kis várakozás után a "Click here to start download..." szövegre klikkelsz és már indul is a letöltés. Az MP3 fájlokra csak illusztratív célból linkelünk, nem akarunk senkit meglopni ezzel. Lelkesen támogatjuk az eredeti cédék, kazetták, bakelitlemezek és egyéb hanghordozók vásárlását.