A végtelen szappanoperák helyett ismét az egyszerű, hülye szövegekkel lezárt történetek kora jön. Mert nincs is a világon szebb, két szomszédos faluban dobogó szívnél, amelyet összeköt egy híd - kivéve ha azt éppen felújítják, és csak kerülőút van.

Csak azért döntöttem amellett, hogy megírom a történetemet, hogy visszacsempésszem egy kicsit a régi blog hangulatát...Az én történetem 4 éve kezdődött és nagyon hamar be is fejeződött, úgyhogy én is rövidre fogom: Egy kisfaluban élek, ahova akkoriban nagyon sokan jártak le szórakozni egy színvonalas klubba. Ott megismertem egy srácot, aki 25 km-re lakott a falunktól és összejöttünk. A két helységet két híd választotta el egymástól. A srác 25 éves volt én 20 és ő már keresett, nem is rosszul.

Nem volt semmi különös a kapcsolatban, csak az ismerkedési fázisban voltunk, amikor két hét elteltével jött az első akadály amivel a kapcsolatunk nem tudott megbírkózni: az egyik hidat a két helység között lezárták felújítás miatt és csak 10 km-es kerülővel lehetett eljutni a falumba.

 

Ekkor a következő mondat hagyta el a száját: "Ne haragudj, de azt hiszem ez a kapcsolat nem fog működni, mert túl messze laksz tőlem, a benzin meg drága."
Mindíg mosolyogva gondolok vissza erre a mondatra...