A szexuális libidók összehangolása nagyon fontos egy kapcsolatban, nemrég olvastam ki Abby Lee Hol jár az eszem című könyvét. De jól értem, hogy a lány szerint a napi háromnak elégnek kellett volna lennie, és a fiú ennél többet akart, amire ő már nem volt képes? Mert azért az már durva.  

Régóta olvasom a blogotokat, de csak most szántam rá magam, hogy leirjam az én egyik nem kevésbé fura történetemet, amiben nem szégyenlem bevallani nagyon pofára estem, de hát szerintem még mindig nekem van igazam. De hát akkor ezt majd eldönhetitek ti is.... Kiváncsi vagyok ha valakivel szakitottak-e még ilyen alapon?
Két évvel ezelőtt történt, amikor egy tánctáborban találkoztam a szóban forgó pasival, ahogy megláttam kiszemeltem magamnak, nagyon szép volt, kedves, és még táncolni is nagyon jól tudott. Számomra épp tökéletes, amikor beszélgettünk, nagyon egy húron pendültünk. Hamar összemelegedtünk, viszont a tábor után relativ messze kerültünk egymástól, ő a fővárosban tanult, én akkor még nem. Forrt azért a szerelem, minden tökéletesnek tűnt, néha nehéz volt elviselni a hiányát, de általában hétvégéken találkozgattunk. Igy ment a kapcsolat egy évig, engem egy dolog bántott, márpedig az, hogy amikortalálkoztunk, tehát az olyan két nap per hét, majdnem egyfolytában szexeltünk, az ő kezdeményezésére, és néha még aludtunk is.

Én mondtam neki, hogy szeretnék talán vele sétálni is, vagy mozizni, vagy akármi. De ha elmentünk mozizni, ott is folyton fogdosott, nyúlkált. Ő aztmondta, hogy egész héten rám vágyik, meg minden, hát akkor mit csináljon amikor találkozunk akkor is epekedjen? mondtam oké, hát érthető, meg minden. Nem tűnt fel nekem, azthittem lehet igaza van, és szoktam meg az ilyen távkapcsolatot.
Viszont ezután én is felvételiztem, abban városban tanulok én is, igy belementem abba hogy költözzünk össze. Összesen egy évig tartott az együttlakás, de a folyamatos lepedőgyűrés megmaradt, és én már kezdtem nem nagyon birni. párszor fel is vetettem neki, de nem nagyon figyelt fel a dologra, mindig aztmondta, hogz, miért neked nem olyan jó, mondtam, de persze, csak... és a dolog ment tovább, ha nem akartam én voltam a gonosz, meg aki nem szenvedélyes, igy történt, hogy reggel 8tól laborokon el-elaludtam, vagy nem birtam figyelni olyan álmos voltam. Amig egyszer kifakadtam, és nem engedtem hogy megint átlovaljon a témán, és akkor azzal a szöveggel hogy ha nem birom tartani vele a lépést szexuális téren, akkor lehet szakitanunk kéne. Én erre köpni-nyelni nem tudtam, leesett az állam, de hát ő nem engedett egy centimétert sem. Én pedig szexrabszolga nem akartam lenni. Kiváncsi vagyok a véleményetekre, márha megjelenitik a sztorimat. Nekem, most a dolog, egy év távlatából is furának tűnik, igy 22 éves aggyal is, habár lehett nem vagyok annyira érett mint sokan itt a blogon, úgy tűnik napi 2 max 3 parti nagyonis megteszi. De lehet tényleg velem van a baj. Én ehez a dolgon azért is tettem magam negezen túl, mert én azthittem szeretjük egymást, én legalábbis szerettem, és időbe telt amig elfelejtettem, de neki úgy tűnt sokkal könnyebben ment, illetve hogy a szex sokkal fontosabb mint a szerelem. Hát ennyi volna. :)