A levélíró kérdésére válaszolva: fiúszopat, lányszív, lányszopat címkéket látom itt megfelelően. A mai tanítás: Megmondom: ha játszadozol mások érzéseivel, ne várd el, hogy a tieidre majd bárki is tisztelettel lesz.

A kép innen



Kedves Szakítós!

Csak egy kérdés: akkor most ki szopat kit?

A történet hősünk 3 hónapos külföldre távozásával kezdődik..előzmények: 4 hónap járás, részéről kimondott varázsszó (értsd: szeretlek). Tehát hősünk el…

Két héttel távozása után jön a hidegzuhany.. Amit ráadásul nem ő, hanem egy „riválisa” zúdít rám.. Elutazása előtt ugyanis pár nappal, összekeveredett egy hölgyeménnyel.. Nem a megcsalás dühít a legjobban, hanem az, hogy miért nem mondta el, szakítunk, ő elmegy..Én dühöngtem volna kicsit, de ő úgy is távol van, tehát tiszta sor. Pláne egy ilyet nem lehet ímélben, meg msn-en megbeszélni, szóval megy az egymásra mutogatás, meg a fikázódás…DE a legjobb, hogy a végén az uraság eléri azt, hogy még őőő küld el melegebb éghajlatra, azzal a szöveggel, hogy „ne keressem többet”….és ezzel, ellovagol a naplementébe…

Itt nincs vége..nyár (én boldogan élvezem a szünidőt), eltelik  a 3 hónap, az úrfi visszatér, első találkozás, beszélgetés…Ebből csak azt emelném ki, hogy mikor rákérdeztem, hogy miért mondta, hogy szeret ha utána megcsalt, még csak annyi sem volt benne, hogy elmondja, majd  ugye elhúzott külföldre..én meg mástól tudtam meg mindent. Válasz: szerettelek, de nem voltam beléd szerelmes!!!!!! (OFF: mivaaan? Most én vagyok hülye, de ha két ember együtt van, és először hangzik el AZ a szó ki gondol arra, hogy csak „testvéreként, vagy barátként”, vagy hogy szeret? Ez lenne a normális?)

Persze én hülye, ahelyett, hogy képen röhögöm és boldogan elsétálok a szivárvány alatt, még az éjszakát is együtt töltöttem vele.. Beindult a kémai, nah.. Hétvége együtt, de nagyon nyögvenyelősen, leginkább fájdalmasan, majd a végén részemről sírásrívással, összezavarodva telik.

Egy hét alatt már rendbe is jövök, megbeszéljük, hogy jó legyünk haverok..Persze, nem bírjuk megállni, hogy ne flörtöljünk folyamatosan, izzik a levegő,de nem történik semmi. Újabb hét külön, én otthon vagyok (más városban lakunk), készülök egy hosszabb utazásra, de előtte még be kell mennem az egyetemre, így elhatározom, hogy ezt a pár napot még együtt akarom vele tölteni, leginkább, hogy ne unatkozzak, és a szex miatt. Okésul működik is a dolog, nála alszom, minden. Amíg, egy nap el nem megyünk a haverokkal egy pár fröccsre, majd ő bejelenti, hogy hazamegy, de engem nem invitál, így hát maradok..Itt jön a fordulat..a haverjával berúgunk, majd egy ágyban ébredünk..Megesik..baráti szex részegen..Másnap annyi dolgom van, hogy meg is feledkezem az egészről..Este koncert, ott találkozunk.. Teljes kiakadás (részben joggal), hogy tehettem ezt vele..és persze a már „szokásos”, ne keress többet duma.

Hogy tehettem? Megmondom: ha játszadozol mások érzéseivel, ne várd el, hogy a tieidre majd bárki is tisztelettel lesz. Bár a cselekedetre nem vagyok büszke, mégsem bánom hogy így történt, mert jó lecke volt, hogy megtanulja, szeretetet csak akkor fog kapni, ha megtanul adni..

Csattanó: azóta nem beszéltünk, én is külföldön, ő is. Karácsonykor írtam neki, hogy remélem jól telnek az ünnepek. Válasz: Az ünnepek nem telnek jól, ha távol vagy attól, akit szeretsz.. Máig sem értem miért írta ezt nekem, bár örülök, hogy végre talált valakit, akit szeret:D

Üdv,

Stronza