Szép szakítós sztori. Békében elválnak, majd búcsúzóul a homokba rajzolnak, meg együtt alszanak, de nem szeretkeznek. Ilyen is van.

Sziasztok Szakítósok!

Csak egy kis story, hogy lehet normálisan is szakítani.2,5 éve történt.
Adott volt Ő meg Én.Régebben egy melóhelyen dolgoztunk.Mindig is bejöttem nekik, de nem mert kezdeményezni, mert egy másik sráccal voltam akkor, szintén ugyanarról a melóhelyről.Meg akkor még nem is tetszett annyira nekem.Ő felmondott, Én maradtam.Eltelt 1-2 év.Tök véletlen összefutottunk és kész lettem teljesen.Az államat úgy kellett összeszedni a földről, mikor megláttam.Igazi kis görög istenség lett belőle.Mindent megszereztem róla, elérhetőségeket.Jöttek-mentek az emilek, azután a nagy személyes találkozás.2 fergeteges hónap.Szerelem nem volt.Csak nagyon kellettünk egymásnak.Nagyon eltérőek voltunk, Ő gazdag, Én "csóró"....
Egyszer jött egy emil, hogy beszélnünk kell.Már mosolyogtam magamban, hogy igen itt a vége fuss el véle.Oké, beszéljünk.És beindult a szakítás.Korrekt volt, elmondta, hogy soha nem volt úgy igazán szerelmes senkibe, és nem akar kihasználni.Szeret, de nem szerelemmel.Ez kölcsönös volt.Jó ember.
A kedves része a dolognak, hogy szépen megbeszéltük, hogy miért is nem fog ez menni nekünk, bármennyire is élvezzük egymás társaságát.Sétáljunk egy utolsót, mert nem szeretné, hogy egyedül menjek haza éjjel.És jött a bohóckodás.Búcsúzóul énekeltünk (megjegyzem baromi csodás hangunk van:) kb. mint két repedtfazék, de kit érdekelt akkor ) egymásnak.Hirtelen bukott ki a nóta belőlem, dehát aki ismer tudja, hogy nem vagyok egy egyszerű teremtés.Az "Odavagyok magáért.." , Ő meg vette a lapot, letérdelt, megfogta a kezem és válaszolt a "Köszönöm, hogy velem voltál..." dallal.Persze az emberek meg csak néztek, hogy Úristenazégben kik ezek hülyék!?!?!Biztos beszítak.Mi meg jót mulattunk:) Kerestünk egy padot, fél éjszaka beszélgettünk még, homokba rajzoltunk.És elbúcsúztunk.
Még egy ideig jöttek mentek az emilek.Aztán rá egy évre (közös ismerősökkel mentünk mulatni) látni akart.Látott is.Elmondta, hogy még mindig sajnálja, hogy így alakult a dolog kettőnk közt.Jót mulattunk, beszélgettünk felnőtt emberekként.Nálam aludt, de nem történt semmi.Reggel szépen kiengedtem.
Azóta, neki van egy komoly kapcsolata.Végre megtudta, mi az a szerelem.Mert Szerelmes:)

--