Cseteléskor az operátorral összejönni? Mi jöhet még?

Ez nem egy friss sztori kb 3 év történt de érdemes elolvasni több tipikus hiba van benne. Természetesen a részemről. Akkoriban egy 17 éves már szerelem témában nem tapasztalatlan lány voltam. Túl voltam már akkor kettő komoly és több nem komoly kapcsolaton. Annak ellenére,hogy már messziről kiszagoltam az olcsó dumákat és észrevettem ,hogy ha nem smakkol valami. Mégis sikerült bedőlnöm egy tipikus legyél te is a trófeám csábításba.

Már egészen fiatalon kezdtem chatelni és akárki akármit is mond ott is vannak értelmes emberek.
Egy idő után meguntam a számítógépes chatalést de a mobilon illetve a wapon valót egészen megkedveltem.
Mint minden portálon és egyéb internetes vagy wapos helyen vannak az úgynevezett operátorok akik ellenőrzik a felrakott képeket és tartalmakat.
Egyik este mikor éppen képet töltöttem fel az adatlapomra, nem sokkal utána írt nekem az egyik fő operátor privát üzenetet.
Sejtettem, hogy a kép hatása, mert eddig felém se bagózott. Ezek után sok-sok privát üzenetet majd beszélgetés telefonon később találka.
Még a találkozó előtt volt egy kisebb intő jel. Az egyik legjobb barátnőmnek meséltem a sztorit,hogy kivel fogok randizni mire ő hiszti rohamban tört ki , hogy ő szeretett volna Zolival randizni, (mert, hogy ő is ugyanott chatelt). Az indok az volt, hogy ő már régebben beszélget vele és Zoli állítása szerint szerette volna vele mélyebbre fűzni a kapcsolatot. De hát pár napja nem figyel rá és már érti miért. Mivel én erről nem tudtam legyintettem is rá és gonosz módon volt bennem egy kis káröröm, hogy engem választott. (Kár volt!) Szóval találka. Nem mondanám helyesnek, sőt inkább a csúnya határát erősen súrolja de volt benne valami aminek nem tudtam ellenállni és a mai napig sem tudom mi az. Elkezdtünk járni és szerelmes lettem (nem tudom hogyan).

Sajnos nagyon sok dolog beárnyékolta a kapcsolatunkat, mert Zoltán elég sok múltban és jelenben elkövetett hibával rendelkezik.
Drogozás, lopás, egyéb bűncselekmények. De már ezeket mind maga mögött hagyta csak egy dolgot hagyott meg a rasszizmusát.
Ez elég gáz volt, mert én meg zsidó származású vagyok (bár nekem a zsidó vicceken kívül sosem mondott csúnya dolgokat), utálom a drogokat, és a legfőbb bűnöm az, hogy csentem a tesóm csokijából.
Szóval szép pár voltunk, de nem adtam fel anyáskodó típus vagyok és Zoliban a tékozló gyermeket láttam.
Megpróbáltam kibékíteni a szüleivel, visszazavarni az iskola padba (nem volt érettségije 21 évesen) és annyi szeretetet adtam neki csak tudtam, hogy ne legyen depressziós.
Ám jól megszívtam.
1. Zolika sosem szeretett, a volt barátnőjét és Tarját ( Nightwish volt énekesnője) úgy bálványozta mintha rajtuk kívül más nő nem is létezne,
2. a kis szentem nem jó viszonyban volt a vízzel, csak heti egy alkalommal,
3. szerette a chaten megforduló szép lányokat magába szédíteni és a könnyebb megszerzés érdekében kihasználta majdnem korlátlan hatalmát a chat területén.
Én vakon tele tervekkel éltem a világom , mikor egy nap kibújt a szög a zsákból. Sírva közölte velem, hogy ő nem érdemel meg engem és én túl szép és jó vagyok hozzá.
Nekem keresnem kell egy rendes pasit, aki úgy szeret, ahogy én azt megérdemlem.
Én nem vágtam, hogy valaki ,hogy lehet ennyire hülye de rábólintottam ha neki ez a vágya nem erőltetem.
Aznap a szakítás után még elmentünk egy chat találkára, ahol megkerestem egy kedves srácot, mert beszélnem kellett valakivel.
Azért kerestem, meg mert a lányoktól sok jót hallottam róla, ő amolyan lelki szemetes volt, akinek mindig van egy csípős poén a tarsolyában.
Beszélgettem vele néha Zoli odajött adott egy puszit mintha mi sem történt volna.
Később én elbúcsúztam és hazamentem. Nem sokkal később kiderült, hogy egy másik lány miatt dobott engem.
Míg jártunk állandóan a volt barátnőjét kereste szerelmes ajánlatokkal.
Míg velem volt lefeküdt a barátnőmmel (akivel már nem vagyunk barátok).
Ami maradt utána: depresszió,ember- és férfi utálat, nemi betegség (mert hogy a kis drága mástól összeszedett kellemességet nekem átadta).
A tanulság, ha valami már elsőre büdös az még büdösebb lesz. Ne higgyetek azoknak a pasiknak akik játsszák az áldozati bárányt,ha már a barátnőtöknek is csapta a szelet hagyd a srácot meg a barátnődnek.

De ne essetek pánikba happy end a vége. A srác, akinek kiöntöttem a szívem az ominúzus napon egy évvel később feleségül vett. Most már lassan 2éve élünk boldog házasságban és van egy csodaszép kutyánk :) Talán Zolinak ez volt a célja az életemben ,hogy megismerjem a jövendőbelimet.

Ne adjátok fel a reményt!