Ratt_724 küldött nekünk egy rövid történetet kapcsolatáról, ami hét hónapig elég jól építkezett, majd egy szex (itt: szerelem) után jött a krach. A vidéki osztálytalálkozó bája megzavarta a lányt, mi sajnáljuk ezt a szépen induló szerelmet.

2 apró részletre azért felhívjuk az olvasók figyelmét: 1, véletlenül került a srác a barátja születésnapi bulijába 2, az unszimpi szóért minimum subbaszerű korbács jár.


A kép illusztráció (Forrás)

Az alábbi sztori még pár éve esett meg velem:
A csajjal egyik barátom szülinapi partiján találkoztam, véletlenül került oda ő és én is. Elsőre mondjuk nagyon unszimpi volt, de az idő előrehaladtával, ahogy beszélgettünk sokat változott a kép.
Másnap talákoztunk újból, meg mivel útbaesett elvittem haza pestről.
Aztán egyre több sms-t és email-t írogattunk egymásnak, míg a végén egy hét múlva össze is jöttünk...
Ezután rendszeresen a hétvégéken találkoztunk, mert kettőnk munkahelye között volt azért pár száz kilométer, de ez sem jelentett akadályt. Nem volt rossz, mert volt külön lakás, és ilyenkor egy egész hétvégén együtt voltunk, nem unatkoztunk :-) Néha utazgattunk is, szóval kezdett komolynak látszani a dolog, egyre csak teltek a hónapok...
Aztán a 7-dik hónap (ez úgy látszik tényleg fontos vízválasztó :-)) elején hazamentünk a szüleiehez, mert aznap este volt osztálytalálkozója... Én ezalatt jót beszélgettem az anyósjelölttel, semmi rosszra nem is gondoltam...
Aztán késő este hazaért, este összebújunk, szerelem, utána egy kis beszélgetés... Sok általános dolog után hirtelen egy kérdés:
"Te is vagy úgy néha, hogy csak egy pillanatra, de megtetszik valaki más?"
Mivel az elmúlt hónapkban addig minden jónak tűnt, ez annyira hirtelen jött, hogy nem is értettem a kérdést, csak percekkel utána kezdtem el gondolkodni, és fura ábrázatot vágni... Persze más általános kérdésekre közben mindenféle válaszokat adtam, de belül gondolkodtam: most akkor mi van? Ezt észrevette, és jött a mentegetőzés:
"Én ezt csak elméleti kérdésnek gondoltam, meg ne kérdezz ilyet, persze, hogy téged szeretlek...."
Pár nap múlva szakítottunk, azt már csak a barátoktól tudtam meg, hogy egy volt osztálytársa lett az utódom...