Van az a Kiscsillag szám, hogy Ha én lennék a szerelmed, és van benne egy sor, hogy "Megszoknád a hús szagát / Megszoknád az ólmokat / Megszoknád az életem / Miként a sajátodat". Hát a levélírónak nem sikerült megszokni a hús szagát, ez van. Egyébként az intim zuhany bizonyára sokat segített volna, dehát milyen romantikus alkalomra lehet ilyent ajándékba adni kedvesünknek?

 

Sziasztok!

Régóta olvasom a blogot, de úgy látom, hogy hasonló történet nem volt eddig. Így megosztom veletek a Szomorú Szagú Lány történetét.

A hölgy egy nemzetközi cégnél volt alkalmazott valami front office jellegű állásban. Ennek megfelelően mindig puccosan volt öltözve, olyan ápoltnak tűnt, mosolygott, meg minden. Ezekre nagyon kattanok :-) Úgy hozta a sors, hogy megismerkedtem vele. Tök aranyos volt, fantáziadús beszélgetőpartner és szemmel láthatóan bejöttünk egymásnak.

Nosza, kapcsolat gyorsított eljárással: pár ártatlanabb program után moziba mentünk egy elég romantikus filmre, az egyik kucsjelenetnél mi is egymásra találtunk. Innentől kezdve mézeshetek szép, biztos fejlődéssel. Pár hét után eljutottunk odáig amikor (az idő is melegedett, de nem ezért) elkezdtek lekerülni rólunk a ruhadarabok.

Elindulok lefelé, hát valami szúrós szag csapja meg az orromat. Orr tolat felfelé, szag csökken. Újra lefelé, erősödik. Maximuma valahol köldök alatt :-(

Többször próbáltam, a hatás mindig ugyanaz volt. Fürdés után is. Sajnáltam nagyon, de ez nekem így nem jött be. Nagyon érzékeny orrom van. Valami indokkal (már nem emlékszem pontosan) megváltam tőle. Lúzer vagyok? Poontos kellett volna?