Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy kicsinek nem mondható, ámde súlyosnak ígérkező kocsmázás. Ezen egyben fel is mérjük, hány embert tudunk megmozgatni. Mondjuk, ha így halad, akkor a választásokon is elindulunk.

Tehát: 2008. január 24-én Timót napján az újonnan nyílt, csodálatos Parázs presszóban tartjuk, ahol nincs belépő, de lesz zene például. Lehet ismerkedni, hogy tudjatok szakítani. Lehet szakítani is, hogy tudjatok ismerkedni. Bónusz: Darts-tábla az Exed fényképével.


Helyszín: Budapest, 6. ker. Szobi utca 4. (volt Fedinánd étterem) (ld. térkép itt)

A múltkor rengetegen jelezték, hogy Szakítósbuli nélkül nem sok mindennek van értelme, de tartunk tőle, hogy sokan beszartak időközben. Most tehát arra vagyunk kiváncsiak, hogy hány emberre számíthatunk. Mert ha elférünk egy asztalnál, akkor tortából kiugró lányokat nem kérjük, de ha ezren leszünk, akkor a Syma csarnokba irányítjuk át a rendezvényt. Minden szavazót megkeresünk, ha nem jön el, készüljetek fel.