Teljesen átlagosan indult: randi, mozi, vacsi, püfölés, stb, aztán a fiú egyszer kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába, és volt ott a hímtag. Ezért kell mindig kopogni!

Sziasztok  Szakítósok,


egy témába vágó esetet szeretnék megosztani veletek, a szokásos anonim stílusban. Nem dicsekedni való történet, de felhatalmaztam magam a publikálására, mert amilyen rövid, olyan üt"os a sztori:

90-es évek, magyar fels"ooktatás egyik kollégiumában István (jókép"u-jódumájú) bentlakó összejött egy nagyon mutatós, szintén helyi er"ovel. A dolognak nagy jelent"osége nincs, mindketten több 10 futó és komoly kapcsoalton voltak túl, ez  is teljesen átlagosan indult: randi, mozi, vacsi, püfölés, stb.
Pár hét után f"oh"osünk elindult a hölgy szobájához az esti programajánlatával, amikor benyitott, látja, hogy az ágyon fekszik valaki a lány pedig orálisan elégíti ki. Kezében a hímtaggal felnéz, majd minden majré, és szégyenérzet nélkül így szól:
Mindent megmagyarázok, csak menj ki, és csukd be az ajtót!

H"osünk a franciakisasszonyoknál nevelkedett,  jelenetet nem rendezve síri csöndben kihátrál (magas empátiakészségr"ol téve tanúbizonyságot).
Az eset után a magyarázatot egyik fél sem er"oltette, lezárták ezt a reményteljes kapcsolatot.

Remélem jól mulattatok, a sztori licencét ezzenel közkézre adom, mindneki vakíthat vele nagyobb társaságba, mintha az "o közvetlen közelében történt volna.

Üdv: