Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat.


Sziasztok!

Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon szeretem!Mély nyomot hagyott bennem!Mivel eléggé átverte a fejem nem is egyszer! ( de én is naív voltam azért sikerült neki ... vagyinkább szerelmes?!!?!!!

Hol is kezdjem?
Mikor bekötötték a netem regisztráltam magam a chat-en! Hátha találok magamnak egy normális pasit gondoltam én! Dehát ez nem úgy sült el!
Kb fél éve ( 2007. szeptemberében ) egy este felmentm chat-elni ... minden frankó volt belépett hozzám egy srác nagyon helyes volt , aranyos és úgy tűnt megtaáltam az igazit! Rengeteget beszéltünk aznap este. Azután elkérte az msn címem és ott folytattok a beszélgetésünket. Nagyo boldog voltam hisz találtam egy olyan pasit aki közel lakik korban is hozzám illő és úgy láttam meg tudom szeretni! Nem gondoltam volna akkor hogy találok vkit a chat-en!!
Elkezdtünk hát msnezni ... telszámcsere ... sms-ek ( bár inkább msnen beszéltünk ) minden klappolt mint flimekbe! Igaz még akkor nem taállkoztunk de egy hónap beszélgetés után én már úgy éreztem hogy szeretem. Azt a boldogságot nem lehet leírni amilyen boldog akkor voltam ... de egyszercsak kaptam egy üzenetet egy lánytól! Röviden annyi volt benne hogy száljak le Gergőről mivel hogy ők lefeküdtek és hogy terhes tőle és elveszi feleségül ... én itt kaptam egy képet. Először el se akartam hinni de aztán én hülye írtam egy elég keves ki üzenetet Gergőnek amiben szépen kiosztottam. Ezután kaptam tőle az sms-t hogy mi a fasz bajom van most mit történt ... meg ilyeneket írt! Felmentem msnre és leírtam neki hogy a volt barátnőjével .... a mostani ,, menyasszonyával " beszéltem és hogy miket mondott nekem é hogy engem ő ne szivasson felejtsen el örökre! Itt kitört egy kisebb veszekedés mivel hogy ő tagadta az egészet én pedig nem hittem neki .. de a végén elhittem!! Az ő verziója egyébként az volt hogy ezt az egész sztorit ( hogy terhes a csaj ... ) csak a volt bnője találta ki azért hogy minket szétszedjen mert hogy őt még ő szereti .
Utánna egy - két hétig minden a régi volt. Rózsaszífelhő megvolt rendesen. De nem tartott sokáig.Gergővel msneztem és írta hogy a suliába vannak a haverokkal vmit segítettek pakolni és hogy ottmaratak inni.(persze ezt már így átgodolva nem tom hogy hihettem el ) Ja igen a legjobb az volt hogy mi aznapra az első talinkat beszéltük meg! De ő már ivott és kocsba nem tudott ülni...jó oké ezt meg is értettem! De egy kicsit kiosztottam hogy ő ezt már napok óta tudja hogy talizunk akkor mért ivott...erre nem írt semmit és kb 10 perc múlva azt az üzit kaptam hogy ,,szija Gergő haverja vagyok Gergő elindult hozzá kocsival" . Én ekkor felöltöztem és lementem sétálni hogy hátha megtalálom az utcán ( nem egy városba lakunk kb 20kmre lakik tőlem ). Találkoztam egy imerősömmel akivel leáltam beszéélgetni a főutcán!Úgy egy órát ott beszélgettünk de Gergő seholse volt! Elmentem bnőmhöz aki pont a pasijával beszélt telón ( aki Gergő oszitársa ) és mondtam bnőmnek kérdezze meg a pasijától hogy Gergőről mi a véleménye és hogy télleg van e kocsija!Erre azt a választ kaptam hogy még hogy kocsija nincs de jogsija sincsen neki!!Én persze megint begurultam és ahogy hazaértem küldtm neki az üzenetet hogy mekkora egy szemétláda ....! Megint elkezdtünk veszekedni msnen .... itt most én voltam a hibás mivel a jogsiának a fotoját átküldte msnen... eléggé megharagudott rám de azután megbékélt!! Megint minden happy volt pár hétig de aztán jött a baj! A Gergő msn-én belépett a volt bnője és írta nekem hosz száljak le Gergőről és hogy ők sose szakítottak és hogy Gergő most is ott ül melette csak szivattak egész idő alatt nem igaz hogy nem vettem észre a jeleket. Meg ilyenekt vágott a fejemhez! Akkor már sírógörcs kapott el és nem tudtam mitévő legyek hisz már totál szerelmes voltam belé ... és ő is írta nekem hogy szeret!!!
Ezután beszéltem rá egy két napra Gergővel és annyit mondott ,, Hagyjuk egymást jobb lesz mind a kettőnknek" a következő beszélgetésünknél : ,,le kellet töröni téged elég nyomós indokom van rá és léci ne irj töbett ide se köszi szeretlek" ... erre írtam neki iwiwen ,, bocsi hogy írok de nem bírom ki!!!!!!!!!!!na mi történt
már megont hogy le kellett törölnöd??????Nem értelek!!!!legalábbb indokold megléccci és akkor ígérem békén hagylak!!!!!!!!!!!csak legalább tudjam miért ... pusssszi szija " erre a válasza annyi volt : ,, vki feltörte az msnt " ... hmmm nagyon nyomos indok ugye szerintetek is ???:):)!!!! na de hát ezt megírtam neki is a válasza annyi volt hogy mondjam meg neki h lehet jelszót változtatni és akkor beszélhetünk ... na akkor megint beszélgettünk de már nem volt olyan mint az elején. Egyszerűen nem tudtam benne bízni és ezt ő is jól tudta! ( lehet unjátok már de megint jött egy kavarás ) Ez a kavarás tett be nekünk ez lett a végünk itt már nem beszéltünk többet ő is csak egy sms-t küldött amiben ez állt ,, csak egyet ne felejts el hogy szeretek de nagyon is " ... És ezt nem értettem hogyha szeret mért nem tesz vit azért hogy együtt legyünk ?!?!?!
Végre már barátom volt próbáltam őt kheverni ... később kiderült hogy átjött hozzám megkeresni hogy megbeszéljünk mindnent de akkor a barátommal kézenfogva sétáltunk...ne tudjátok meg milyen ideges lettem mikor ezt megtudtam!!
Nem beszéltünnk hónapokig de most mikor megint barátom lett írtam neki egy üzit .. hisz mydate-en láttam neki fent van a képei között Timi .. és ha nem járnak akkor miért van fent neki ..gondoltam én... na ez az üzi lett a végem hisz ő visszavett msnre .. megint veszekedtünk egy sort ... elmondta hogy mi volt az egész történetbe az igaz ! - annyi a lényeg a legjobb barátja azt mondta hogy ne foglalkozzon velem lebeszélte rólam ... és Timi pedig eljátszotta a bnőjét ....!! jó igaz?
amit Gergő később megbánt .. de ezt nekünk visszacsinálni nem lehet!!
Én azóta is szeretem... már lassan másfél hónapja van barátom akit viszont nem szeretek ... ( a legjobb ez az a srác akivel kézen fogva mentem anno mikor Gergő átjött hogy meglepjen és újrakezdjük ) hát lényegébe ennyi a történetem ... azóta nem chatelek ... nem bízok a pasikba ... és boldogtalan vok párkapcsolat terén ...
köszönöm annak aki végigolvasta .. puszó