A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.

szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?

szolgálati közlemény 2: a négynapos hétvégén ünnepi nyitvatartással dolgozik a szakítósblog, napi egy poszt várható a kora délelőtti órákban.

 

Ha már be lehet írni olyat is, hogy 'megmutatta a lepkegyűjteményt, és nem fektetett meg', az én sztorimban legalább van szex. Mivel párszor már kommenteltem, és hogy megnehezítsem a dolgotokat, nem használok neveket! Ráadásul olyanok is olvassák majd ezt, akik már hallották személyesen, és felismernek. Kérem őket, hogy tartsák vissza az információkat a személyemre vonatkozóan!

Immár 3 éve történt, hogy a legjobb barétom hivatalos volt egy buliba, olyan emberek közé, akikkel még soha nem találkozott, mert ez egy 'internetes közösség' volt. A játék, amit játszottak a Hóditó nevű stratégiai játék volt, aminek különlegessége, hogy csakis számokat látsz, ez kb. olyan, mint parancssorban 3D-s lődözősöset játszani.

Mint tipikus pasi, egyedül - és főleg nem józanon - nem akart odamenni, így felhívott, meglátogattam (ami nem volt annyira nehéz, figyelembe véve a tényt, hogy a szomszédban lakott), jól berúgtunk, majd elindultunk együtt. El nem hiszitek, mennyire kockák voltak azok a népek, kb. az volt a bemutatkozó szöveg, hogy 'Átengeded 10 000 lovasomat a területeden?'. Amikor mondtam, hogy lóf@ßt, még országom sincs, már nem is akartak beszélgetni velem.



Én persze bedurciztam, és elindultam a pulthoz, hogy hódoljak a hobbimnak, az ivásnak. Innentől picit olyan az egész, mint egy hálivudi filmben. Szőke hölgy mellémült. Lányt nem mondok, mert már régen túl volt azon a koron. Ami egyáltalán nem baj. 23 voltam, ő kb. egy 10-essel több, esetleg plusz ÁFA. Ittunk, beszélgettünk, elvonultunk a pulttól beszélgetni - ami a legjobb, egymás nevét nem kérdeztük. De beszélgettünk könyvekről - hát persze, hogy rengeteget olvasok... Ööö... Drámákat! Hogy miket? Mindeeent, természetesen! :D

De szerencsére nem kellett sokáig mozgásra bírni maradék 3 szinapszisomat, smárolás, kezek az asztal alá, majd az örök kérdés: 'Nálad vagy nálam?'.

Taxit rendelem, címet bemondtam, hozzám, persze, merthogy sokkal közelebb lakom, meg reggel hazamenni sem kell. Hátsó ülésen folytatódott a csókcsata, közben kérdés: 'Mégis, hogy hívnak?' A válasz egy keresztkérdés: 'Számít?'. Persze, hogy nem számított. Jó gyerekek voltunk, hazaértünk kb. éjfélre, egymásnak estünk, átöltöztem védőruhába, majd jött, ami jönni szokott. Kb. hajnal 3-ig tartott az egész, utána bealvás. Felkeltem vmikor hajnal 5 magasságában, körbenéztem, sehol senki. Egyedül fekszem az ágyon. El is aludtam gyorsan, mert ha ilyen szépeket álmodok, hogy nőket hozok haza, meg szex van, akkor mindenképpen aludnom kell még.

10 óra körül azzal a mondattal ébredtem, hogy nem részeg voltam, nem álmodtam, tényleg hoztam haza nőt. Csak az a kérdés, hová tűnt! :D Felhívtam hát a srácot, akivel együtt indultunk, hogy segítsen, nekem picit homályos 1-2 dolog. Soha nem beszéltem még telefonon 5 percnél tovább olyannal, aki a szomszédban van, de mit tehettem, az első 4 percben meg sem tudott szólalni a röhögéstől. Szerinte a nő minimum 40-es volt, igaz, nagyon jó 40-es. Átmentem, az ilyet személyesen beszéljük meg, természetesen ekkor már fokoztuk, olyanokkal, hogy engem tulajdonképpen kihasználtak, megerőszakoltak, de az is lehet, hogy van 300 forint az éjjeliszekrényen. :)


Hazamentem lezuhanyozni. A tükör szemben volt a zuhanyfülkével. Amikor kiszálltam, akkor láttam, hogy rúzzsal fel van írva:

30/xxx xx xx
Hívj!

Életemben nem röhögtem még annyit, mint azon a napon. Meg a haverom is rajtam. Nem azon, hogy idősebb volt a nő tőlem, hanem azon, hogy még egy férfit is ki lehet használni
szexuálisan.

Mivel ugye tanulság is kell, legyen:
1. Úriember ba..ik és hallgat.
2. MPK: minden pasi (is) kurva.
3. Még 300 forintot sem érek.