Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak.

Sziasztok!

Nem saját élmény - szerencsére -, de mindenképpen a városi folklór része, ezért megőrzendő, ha másért nem, elrettentő példaként.

Egy volt gimnáziumi évfolyamtársam és annak ismerőse mindig együtt csajoztak. Pénzük volt, tehát válogathattak a nőkben, ennek ellenére, vagy talán éppen ezért, nem igazán kedvelték a hölgyeket, mondjuk inkább, hogy használták őket.  Ahogy az látható, nem éppen egészséges lelkivilággal indultak neki az életnek, így nyilván meglepődtek, amikor egy lány mégis ragaszkodni kezdett valamelyikükhöz. Az persze még borzalmasabb és elviselhetetlenebb volt, ha ők kezdtek kötődni valakihez. Bárhogy is adódott, előbb-utóbb eljött az a perc, amikor úgy érezték, szakítani kell.

 

Ilyenkor mindig méltó módon akarták demonstrálni, hogy van ok a kapcsolat megszakítása mellett dönteni. A szóban forgó lányt elkezdte a párja puhítani, hogy itt az ideje a szexben a közösségi élmények felé fordulni, és ennek legszerencsésebb módozata az lenne, ha megosztanák az ágyukat a másik baráttal. A lányok - ki előbb, ki később - rendszerint beadták a derekukat. Miután rendszerint rojtosra szeretgették a lányt, a hajnal első pillanatai alatt, még lihegve az érintett srác lekászálódott a csajról, megállt előtte, majd feltette a kérdést: "Na, élvezted"? A lány pironkodva válaszolt: "Igen!" Mire jött a válasz: "Te mekkora kurva vagy!". És azon melegében megtörtént a szakítás...

Hát, ennyi!