Megismerkedés, összejövés, és egyáltalán bármi történés előtti szakítás kategóriában érkezett az alábbi levél: a fiúnak tetszik a lány, a lány ezt nem viszonozza, a fiú ezért felrúgja a lányt. Hol itt a szakítás? Hozott anyagból dolgozunk!

Az én történetem sem mondható mindennapinak. 14 voltam, pasi 16. Akkoriban mindenki idősebbnek nézett a koromnál, eléggé kapós voltam, de hála a szülői nevelésnek (most már azt mondom, inkább sajnos) ellenálltam minden csábításnak.Az egyik osztálytársamnak volt egy haverja -nevezzük ákosnak- aki erős vonzalmat érzett irántam ,s bár nem tagadom ez nagyon imponált, sajnos nem viszonoztam érzéseit, s ez őt nagyon felbosszantotta. Egyik hétvégén kimentünk barátnőimmel a korcsolyapályára (kisváros-társadalmi élet színhelye) kézenfogva lányok ingatagon korcsolyáztunk.

Valamikor 6-7 fele a lányok elmentek teázni, énmeg gondoltam kicsit bontogatom a szárnyaimat -egyedül. Na ekkor csapott be a villám a fába :)
Kedves ákos odalibbenve mellém kirúgta alólam a korcsolyát, és én elterültem. Éreztem hogy valami nagy dolog történt,de nem tudtam felállni, és senki sem segített. Nagy nehezen felkeltem és kitámolyogtam ,a kezem kék, óriásira dagadt és látszott, hogy ki is ugrott. Ülök a padon, teljesen kiakadva-hogy ugyebár ennyit érnek a pasik, semmivel se többet se kevesebbet-mikor ákos odalibben hozzám, kedvesen mosolyog és megkérdezi: "kérsz cigit?" mondanom sem kell hogy pofán röhögtem,majd dicsőségesen elvonultam a helyszínről.


Annyit hozzá kell tennem ,hogy a jobb kezem törött el, tehát 6 hétig suliba istenkirály voltam, minden fiú nekem akart segíteni, kinyitották előttem az ajtót stb...(ezt ennyi idős pasiktól alap esetben nem várhattam volna el)
Természetesen a bosszú nem maradt el :)
3 év múlva összefutottunk véletlenül egy kis helyen, sajnos vagy nemsajnos én eléggé ittas állapotba voltam, ő meg akkor ünnepelte a barátnőjével a nemtudomhányadik évfordulójukat.Nahát odamentem ( lehet hogy nemis mentem ezt inkább ne ragozzuk) szóval valahogy eljutottam az asztalig, majd megkérdeztem a lányt, hogy ti is úgy ismerkedtetek meg hogy eltörte a kezedet? mert én nagyon rendes voltam hogy nem jelentettem föl ,de a távoltartási végzés értelmében távozniuk kell,vagy hívom a rendőrséget.(persze ez kamu volt)
Na mondanom sem kell a csaj nagyon kiakadt hogy ők már nemtudom hány éve járnak és erről semmit nem tudott és hogy "ákosigazez?" és hát ákos beismerte hogy igaz. Erre szegény lány felpattant és faképnél hagyta udvarlóját, én pedig önelégülten tovább álltam.

a tanulság az hogy szegény nemtudott mást mondani nekem nem dohányzónak-miután eltörte a kezem- csak annyit hogy "kérsz cigit?"