Bennünk pedig az ehhez hasonló levelek tartják a lelket: " a Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik." Beszélnünk kell, gondolkoztam - ezek után mindig valami súlyos tartalom következik: valaki térdre ereszkedve leányt kér, valaki meg szakít, mert máshogy megy férjhez. Szakítóstrikó egyébként csak az angol fordítóknak jár ingyen, a többiek jutányos áron vásárolhatják meg ezt az egyedi szériát a szakitshabirsz at gmail pont com emailcímen.

Csütörtökön 1 év szakítás a Corvintetőn, spanyol-orosz elődöntő, kunk vs. trashcity, gyertek, jó lesz.

Sziasztok!

Az elmúlt évben elég sokat voltam külföldön a munkám miatt, és többnyire a "Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik. Az én hosszú és szomorú kálváriám helyett most mégis inkább az egyik legjobb barátomét osztanám meg veletek, egyszerűen azért, mert nagyon szeretnék pólót. És nemcsak MNK, hanem még a haverjaikat is eladják egy tál lencséért. Pfúj.

Íme a történet:
" Romantikus lovag: Laci (29) őrülten szerelmes barátnőjébe Nóriba (24), akit többévi udvarlás után zárhatott karjaiba. A boldog kezdet után kb. másfél évvel zajlott le az alább párbeszéd:
L: -Örülök, hogy itt vagy velem! Szeretnék valamit megbeszélni veled.
N: -Jó, hogy te hoztad fel a témát mert én is...
L: -Rólunk lenne szó (zavartan mosolyog)
N: -Rólunk...
L: (féltérdre ereszkedik) -Kereszti Nóra, hozzám jönnél feleségül...?
N: -Pont erről szerettem volna beszélni én is! Laci, képzeld, férjhez megyek! ... Balázsnak hívják, mérnök, és nagyon szeret engem!
L: -?! De... Nóri... Én is nagyon szeretlek!
N: -Tudod mit, Lackó?! Vedd lazán!"

A végkifejlet ennyi, Nóra és Balázs esküvője már lassan egy éve megvolt. Laci pedig még mindig nem dolgozta fel, hogy mi, hogyan, merre és meddig. A neveket természetesen megváltoztattam, és a nehezebb azonosíthatóság miatt nem tettem hozzá, hogy mindez Szenteste a karácsonyfa alatt, a fél család jelenlétében zajlott le...

További sok-sok szakítást kivánok nektek: Iele