A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.

És most megmutatjuk nektek, hogyan kell tökéletesen beágyazni a reklámot az adott műsorba: illusztrációnkon nem egy lógós mellen mutatjuk meg, milyen a szakítóspóló. 3000 forintért neked is ilyen melleket adunk a póló mellé, ami fekete és piros, ffi és női változatban is kapható a Szakítósbboltban, illetve a csütörtöki Corvintetős Szakítósbuliban.

Sziasztok!

Velem a következő történt: elég jó csajnak tartom magam, meg vannak/voltak is visszajelzések, szóval semmi gond velem. Mondjuk a cicim picit tényleg lógós, mert elég nagy. De ezt általában szeretni szokták a fiúk.. Meg jó lábam van, szép arcom, jó sovány vagyok....Na mindegy, csak, hogy el tudjatok képzelni.

Nem vagyok különösebben pasizós, de mostanában valahogy semmi nem jön össze hosszú távon, szóval beletörődtem, és úgy vagyok vele, hogy ráérek hat-hét év múlva komolyabb kapcsolatban gondolkozni.

Szóval kalandoztam rendesen, de eddig semmi ilyesmi nem volt.

Kifogtam egy pasit, nem volt különösebben szép, vagy valami, de tudjátok, van, hogy megfog valami valakiben.

Kicsit olyan pufika volt, meg elég leharcolt külsejű, nem nagyon adott az öltözködésre sem. Korban is kicsit idősebb (harmincas), de valami félelmetesen penge...Pszichológus volt egyébként, szóval furi, mert korábban úgy voltam vele, hogy orvossal, színésszel, pszichológussal nem kezdek, mert ezek általában annyira énközpontúak és önzők.

Na, de a kedvéért kivételt tettem, mert csak...

Aztán meg is jártam.

Most nem untatlak, de mostani viszonylatban elég sokáig udvarolt, aztán jó alaposan meg is kapott. Sokszor, és azt hittem minden OK, mert tényleg jó volt az ágyban, meg úgy azon kívül is.

És akkor egy nap - valahogy éreztem rajta, hogy bal lábbal kelt fel – reggel odafordul felém és azt mondja: basszus valamit csinálni kéne már a csöcseiddel..

- ??? Most nem értem mi a bajod, szerintem ennél nagyobb az már NAGY....

- Nem az, hogy nem elég nagy... De csak fejem, fejem, és sehogy nem merevszik meg a bimbód...Ez engem K-RVÁRA zavar....Én az olyan csöcsöt szeretem, hogy le lehet pattintani a söröskupakot vele...

Ránéztem, és láttam, hogy tulajdonképp komolyan is gondolja...

Aztán rövidre rá szét is mentünk. Nem kimondottan ezért, de itt kezdődött....

Szóval ne kezdjetek pszichológussal. :)