Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz.

Innen loptuk


Kedves Szakítós blog!

Két hetes kapcsolat után, ami mint utólag kiderült egyoldalú volt, csak én szerettem a lányt viszonzást nem kaptam, jött egy ilyen levél, amit most az arra adott válaszlevelemmel együtt nevek nélkül idézni fogok:

"Kedves *** !

Nem is tudom, hol kezdjem, h minél gyorsabb és fájdalommentesebb legyek, viszont érthető is. Nagyon jól éreztem magam Veled szombaton (is), és mindent nagyon köszönök Neked, de azt hiszem, h nem kéne belemennünk komolyabban ebbe a kapcsolatba. Félek és féltelek. Nem tudom, h mit tudnék adni, most úgy érzem, h azt a nyílt, tiszta szeretetet nem tudnám viszonozni, amit én kapok Tőled. És ez így nem igazságos. Szeretném, h Te is boldog legyél, de ha nem vagyok magamban biztos, akkor ez nem fog sikerülni. Idővel kiderülne (talán pér hét), de Te pont nem az az ember vagy, akin (vagy aki által) tesztelni szeretném az érzelmeimet. Sajnos nem vagyok még kész egy olyan kapcsolatra, amire Te vágysz, és amit Te megérdemelsz. Ne haragudj, nem akartalak becsapni, ezért is szólok még most, és ezért nem próbálkozom vagy húzom az időt. Nagyszerű ember vagy, semmi baj nincs Veled. Velem annál több. Még magamnak is nehéz megmagyaráznom, h mi is ez az egész- hiszen elvileg vágyom egy normális emberre, egy társra, gyakorlatilag meg mikor belebotlom, azt érzem, h keresgélnem és élnem kell még...ki érti ez? Mindegy, nem a Te dolgod, h megfejtsd a bonyolult női lelket. Én csak őszinte akartam lenni Veled, még akkor is, ha ez most hideg zuhanyként ért, és csalódtál. Biztos vagyok benne, h hamarosan megtalálod azt a lányt, aki Veled azonos hőfokon ég és mindent megtesz majd érted.

Nagyon megkedveltelek, és szívem szerint még dumálnék, leveleznék Veled néha, de ez majd rajtad múlik, h Te h szeretnéd...

Remélem, h nem bántottalak meg nagyon, és legalább az első randik örökre emlékezetes marad. Én soha nem fogom elfelejteni, s ezáltal Téged sem, ez biztos!!!

Puszil:

***-d"

A válasz levél pedig:
"Kedves *** !

A szerelem tanulható képesség és én úgy hiszem te is el tudod sajátítani ezt a tudományt! Szerintem az történt, hogy túl gyorsan mutattam ki az érzelmeimet és te ettől megijedtél, pedig nem azt kértem tőled, hogy legyél a feleségem csak annyit hogy szeress egy picit. Úgy érzem és tudom hogy ez nálad is működne csak időre van szükséged hogy feldolgozd az eseményeket. Azt javaslom, hogy adjunk még magunknak egy esélyt és ha végképp nem érzed magad jól velem, akkor elfogadom a döntésedet és nem kereslek többet, mert nekem egy szimpla baráti, ismerősi viszonynál többre van szükségem. Azért írom ezt le neked, mert nagyon kedvellek és tetszel is nekem úgy ahogy vagy és nem szeretném magam úgy érezni mint aki nem tett meg mindent azért hogy meghódítsa a szívedet. Persze ha tényleg nem éreztél semmit szombat este akkor nagyon nagy a baj veled és abszolúte nincs értelme tovább folytatnunk...ami finoman szólva kellemetlenül érint...

Lehet, hogy neked mégiscsak a flegma, beképzelt pasik jönnek be, akik csak játszanak az érzéseiddel ? Biztos, hogy ezt akarod? Persze mindenkinek joga van magányosan leélni a saját életét, de ha az ember kap az élettől egy lehetőséget a boldogságra, akkor azt miért nem fogadja el? Vagy talán attól félsz, hogy te is megkedvelsz engem és akkor meg én hagylak el ?

Végül is tudod mire jöttem rá? Arra, hogy felesleges görcsölni ezen és ha menni akarsz teljesen mindegy hogy leszarlak-e vagy szeretlek-e, helyetted úgysem dönthetek, mert Te még élni szeretnél csak éppen nem velem...persze ha bulizni szórakozni akarsz azt is lehetne együtt csinálni, de arra biztos jobb egy beképzelt pasi, aki tesz rád nagy ívben...úgy látszik tényleg azt szeretnéd ha pofonokat kapnál az élettől. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincs jogom ebbe beleszólni, a Te életed a Te döntésed és csak abban reménykedem, hogy helyesen fogsz majd cselekedni...

Puszil,
*** "

Szerintetek mi lesz a vége? Kezdek már nagyon szkeptikus lenni az igaz szerelmet illetően.
Keressek egy másik lányt annak ellenére hogy reménytelenül szeretem Ő-t?