"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra.

 

Kedves Szakítós!

Elmesélem történetem, mely egy hideg ködös téli napon történt meg velem. Magamról annyit, hogy  20 éves voltam amikor ez megtörtént velem, és éppen akkor pesten életem, mint egyetemista.

December 16. a vizsgaidőszak második napja. Tudtam ,hogy esélytelen  bármit is tennem, ugyis meghúznak a következő napi vizsgán. A (fizika sosem volt az erősségem) :). Szóval délután ott ültem a gép előtt és vártam ,hogy teljen az idő .  Barátőm akivel laktam, hazament, mert nem volt több vizsgálya ebben az évben  és mivel  karácsony náluk nagy banzáj, és nagy teher a családnak ,hazament segíteni.  Gondolkodtam ,hogy mivel tudnám elütni az időt. Eszembe jutott, hogy az iwiw-en csinálok egy név klubot, (pld:  Kovács klub) azzal úgyis gyorsan elmegy az idő. Hát létrehoztam és elkezdtem felvenni az embereket szépen sorban. Mikor ezzel elkészültem, gondoltam, megnézem milyen lányok vannak az "Én" nevemel az iwiw-en. Volt egy, akit nevezzünk Szandrának aki nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így felvettem az MSN-re, és vártam , hogy beszélhessek vele. (Igazából nem ismertem magamra, mivel eddig nem csaltam meg a barátnőmet, és nem is csináltam hasonló dolgokat .) Este be is jelentkezett az MSNre és elkezdtünk beszélgetni.  Mondanom sem kell, hogy én is felkeltettem az érdeklődését, így kb 2 óra "ismerettség" után már igencsak sikamlós dolgokról beszélgettünk. Képeket küldtünk egymásnak, magunkról ő !egyet !én kb 30-at. Ő mindössze csak azt a képet ami iwiw-en annyira "megfogott."  (ez később lesz érdekes)  Megbeszéltük, hogy a hétvégén ha feljön pestre  akkor találkoznunk kell.  Elköszöntem tőle és elmentem aludni. Hát az alvás nem ment , mivel a mocsos fantáziám és az élénk képzelőerőm nem hagyot aludni.

Reggel mint mindig, belőttem a gépet, és felmentem index-re, iwiw-re, idokep-re, a szokásos reggeli trióra. Hát látom, jött egy üzenetem a lánytól. Az üzenetben az állt, hogy nem tud feljönni  mert szalagavató, meg időjárás, meg az  olajválság...meg mittomén még mi. Egyszóval lemondta a hétévégi talit, de mondta, hogy majd leközelebb feltétlen összefutunk. Mondom magamban ,hogy nem baszol te ki velem hamár ennyire beleéletem magam. (mivel úgy volt , hogy hétvégén nálam aludt volna) Felhívtam, hogy nem baj ha te nem tudsz  feljönni , lemegyek én. Ő erősködött ,hogy ne menjek le meg nem biztos hogy ott tudok aludni, meg szalagavató. Mondtam, hogy öltönyöm van, és viszem, továbbá nem ő lesz első lány akihez azért kell bekommandóznom az ablakon mert az apja nem engedni ,hogy ottaludjak, ha meg valahol egy kocsmában kell töltenem az éjjszakát, az sem lenne baj. Egy szó mint száz, felkaptam a motyóm és kisprinteltem a Keletibe és 2 és fél óra vonatozás után leszáltam a vonatról.
Leszálltam, és figyeltem ,hogy hol  a lány. (mivel mondta hogy ki jön elém). Nem láttam, sehol így elindultam az állomásépület felé.
Egyszercsak rámköszön, egy addig ismeretlen lány!
-szia!
-hello!
(adott egy puszit)
(meglepődtem)
-Én vagyok az Szandra!

Hát igencsak hülyén érezetem magam, hogy nem ismeretem meg, aztán rájöttem ,hogy nem hibázthatom magam, mivel a képen amit az előző este küldött nem ő volt, hanem egy "nehezebb" változat ráadásul a képhez képest rondább kivitelben.

Már javában sétáltunk a falu utcáján mikor a sokkból felébredtem. Mondtam magamban: Nincs mit tenni ez van, megszívtam.........
Beültünk egy kocsmába és ott dumálgattunk és ittunk.
Egy idő után keztem oldódni, és keztem észrevenni azokat az  dolgokat lányban amiket eddig nem vettem észre mivel "a gyors plasztikai műtét miatt". Smárolás.
Estefelé, közölte ,hogy neki szalagavatóra kell mennie és hát hogy én nem tudok menni, mert nincs több hely kocsiba. (Itt berobbant az agyam.....lejövök, átbasz a külsejével, és haza is akar küldeni....mert aztán persze a nap folyamán ugy volt hogy nála alszok mégis csak, és hogy majd megoldjuk) Mondtam neki ,hogy sebaj, elmegyek busszal a városba.
Láttam, rajta hogy kurvára nem lenne neki jó, hogyha elmegyek vele, de sértve éreztem magam, így húztam az agyát kicsit, kb majdnem elsítra magát. Nagynehezen rábeszélt hogy menjek haza.
Felszálltam a vonatra este 7kor , és az abalakból azt kiáltottam ki neki,búcsúzóul hogy "a szalagavatón találkozunk" . Erre azt üvöltötte a vonat után a téli éjjszakába ,hogy  "meg ne próbáljam" és hogy "légyszi ne!"........ (persze nem akartam rá elmenni, csak bosszúból még végén ráhozom a frászt)

Szolnokon leszálltam a vonatról, hogy átszálljak arra amelyik vitt Budapestre. 
Szinte örjöngtem, nagyon ideges voltam. Hangosan káromkodtam, cigiztem folyamataosan......

30 perc várakozás után felszáltam  arra a vonatra amilyik Bp-re vitt és leült szembe velem egy szőke lány aki szintén szolnokon szállt fel.

Elkezdtünk dumálni.....elmeséltem neki az aznapi kalandom, amit ő is megmosolygott.
Nyugatiban váltunk el, és iwiw-en máig szoktunk beszélni. Igazán jó volt valakinek elmondanom az aznapi dolgat akkor.

Aznap nagyon berugtam, a baráti társasággal, akik közül egytől eggyik kiröhögek,
Másnap felekeltem, és akkor tudtam meg, hogy meghalt a papám.

Jól sikerült a karácsonyom, vizsgaidőszakom, és a magánéletem is a téli szünidőben..........

Csak gondoltam leírom.