A férfiak tényleg mindent megpróbálnak. A megcsaló fél megpróbálja menteni magát, de egy még nagyobb csapdába sétál bele, mert mi ez a közösségi baszós dolog, hogy itt mindenki tudja, és figyel és ellenőríz.

Note: jó, valójában nem pér órája történt a dolog, hanem régi, mert archív a cucc, csak nagyon elkeveredett, ezért az érintettek elnézését kérjük.

éppen pár órája történt az eset, de szerintem annyira vicces, h gyorsan le is írom, meg megpróbálok rövid lenni.
az előzményektől eltekintek, mert bár sok volt, a lényegen nem változtat. tehát, kedvesdrága (volt)barátom az éjjel túlságosan is a pohár fenekére nézett, emiatt már akkor volt egy elég érdekes telefonbeszélgetésünk. én akkor írtam neki egy smst, h jó, részemről ennyi volt, csak ma még ezt beszéljük meg normálisan, ennyivel azért tartozunk ennek az egésznek, meg ha már lezárjuk, akkor ne legyenek egyikünkben sem kérdőjelek. ezt követte reggel egy telefonbeszélgetés, mikor is a fiú lényegében szakított velem, vagy lehetne talán úgy is fogalmazni, h szakítottunk egymással, mert mind a ketten ezt akartuk. meg is beszéltük (hát mondjuk inkább 'megveszekedtük') hogy jó mindegy, szar dolog a telefonon szakítás, de talán jobb ha nem találkozunk. 1-2 óra múlva megjelent nálam a fiú, hogy ő azt akarja mondani, h igazából az éjjel egy lánynál aludt, de nem emlékszik semmire, és mikor a az ominózus reggeli telefonbeszélgetés történt, akkor még azt hitte, hogy nem csak aludtak azzal a leányzóval, de azóta felvilágostották a többiek, h nem történt semmi, és h egyébként is egész éjjel rólam beszélt, úgyh ő most rájött h szeretné elfelejteni a múlt éjszakát, meg a reggeli telefonbeszélgetést:D majd mikor nagyjából visszamondtam neki, h mit mondott, hogy hallja, mert itt elég nehezen tartottam vissza a nevetést (bár ez az egész szakítás cseppet sem nevetséges, de ez a 'jajbocsiatöbbiekmondták h igazábólnemiscsaltalakmeg úgyh mégseszakítsunk'-dolog nálam eléggé kiverte a biztosítékot), majd elmagyaráztam neki h a baj ott kezdődik, h ő látott arra bármi esélyt, h ott bármi történt, márpedig szerintem ha valaki szeret valakit akkor még részegen se...blabla, szóval ezt úgyis tudja mindenki. majd kinyitottam az ajtót egy "el lehet menni" fejmozdulattal kísérve, és el is ment. ennyi.