Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.

A kép innen van. Érdemes kattintani.

Sziasztok!

A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint 3 éve. A kapcsolat már nagyon a végét járja. Többször szóba került már a szakítás, sőt párszor ki is mondtuk, hogy szakítunk, de ez nem nagyon akart fél napnál tovább tartani. Pedig jobb lett volna mindkettőnek, ezt tudtuk, csak nem bírtuk végigcsinálni a szakítást és a szétköltözést. Az okokat lehetne hosszasan sorolni, de ez most mindegy.

Szóval, adott egy szerdai nap. Én ultizom a haverokkal otthon. Ő azt mondja, hogy elmegy egy adott nagyáruházba vásárolni. Nem akarom leírni a nevét az áruháznak, mert utálom azt a boltot, ezért nem akarom reklámozni. :) Kezd sok lenni az idő. Este 9-re már kezdek ideges lenni. Párszor hívom, de nem veszi fel a telefont. 10 körül megkérdezem, a srácokat, hogy tudják-e, hogy az adott áruház meddig van nyitva, mert ugye késő van már. Ők persze pontosan átlátják a helyzetet, de nem kerül kimondásra a dolog. Egyik legjobb barátom teljesen tárgyilagosan közli, hogy 8-ig. Majd rakosgatja tovább a kártyáit, mintha mi sem történt volna. Úgy válaszolt, mintha megkérdeztem volna tőle, hogy mennyibe kerül egy kiló krumpli és ő közölte volna, hogy 100 Ft. Utólag sokat röhögtünk ezen. :) Kártyázunk tovább. Én azért elég szarul érzem magam, de igyekszem viselkedni. Úgyse tehetek semmit.

A lány végül hazaér, hangulat fagyos, nem szólunk egymáshoz. Kártyaparti véget ér, srácok hazamennek, mi lefekvéshez készülődünk, vihar előtti csend. Bemászunk az ágyba, majd a következő párbeszéd hangzik el:

Én: Hol voltál?
Ő: (rövid szünet) Úgy gondolom, hogy nem kellene tovább folytatni a kapcsolatunkat.
Én: (rövid szünet) Jó, rendbenâ026 Mikor költözöl el? (az én lakásomban éltünk)
Ő: (rövid szünet) Pénteken.
Én: Rendben. Jó éjszakát!
Ő: Jó éjszakát!

Pénteken elköltözött, ezzel vége volt. A szerda estét többé nem firtattuk.

És a kiegészítések az úri kommentelőknek. :)
Csütörtök este volt búcsú szex, de nem volt igazán jó egyikünknek sem. A (madaras) teszkóba bepakolta a cuccokat a kosárba, de gyakran együtt pakoltuk őket. A gumit az elején én vittem, de nagyon hamar átálltunk, illetve átállt a babagátló tablettára.