"Te visszamennél magadhoz?" - ez a kérdés mindent elárul a fiúról, aki Baján kergette őrületbe a barátnőjét a rengeteg piálásával. Figyelem, az eljegyzés nem megoldás semmire.

 

Józsi!

Gondoljam át még egyszer?

Hidd el én ezt nem egyszer gondoltam át hanem több százszor!!!!! Napokon át!

Hol voltál az elmúlt fél évben? Miért nem lehetett előbb megbánni a dolgokat??

Most őszintén! Te visszamennél magadhoz?

Ha egy csepp szikrát is látnék arra, hogy Te tényleg meg tudsz változni, már MA utaznék is haza!!!! MA!!!!De egy nagy hiba van: ígéretekkel tele a padlás!

Nekem erre nincs szükségem! Ne haragudj! Tényleg ne haragudj!

Én is szeretlek még, és szeretni is foglak egy darabig!!! De, ami nem megyâ026

Biztos vagyok benne, hogy én is változtam a 2 év alatt (itt nem a +15 kg-ot értem :) ) , de nem hiszem, hogy annyit, mint te! Az elején mindig mosolyogtál, mindig kedves voltál, szerettél velem lenni, tényleg MINDEN de MINDEN rendben volt közöttünk!!!!(legalábbis szerintem)

Csak jött az a fránya â01Ejegyezzük el egymástâ01D dologâ026

Amit CSAK azért nem akartam, mert sokat ittál!!! Nem akartam/ akarok olyan párt, mint az apám és a te apádâ026

Erre most miről mondanál le??? PONT erről! A piáról! Anno ezt miért nem lehetett megtenni? Most már te is beláttad, hogy ez így nem megy: megígérted volna, hogy nem iszol többet! MOST. Most, hogy tudod, hogy nem leszek többé, igyekeznél!

De tudod, most már NEM KELL!! Nekem ne ígérgess többet! Mindig ezt akartad A magad ura lenni: senki ne szóljon bele az életedbeâ026 (esetleg anyudra hallgatsz másra nem!!)

Mostmár én se szólok bele!!!

Csak kérlek tarts tiszteletben! Ha összefutunk buliban vagy akárhol, azt azért vedd figyelembe, hogy 2 évet nehéz elfelejteni és KÉRLEK ne kezdj el direktbe truccolni!!!!!!

Tudom, hogy Baja kicsi kettőnknek!!!

Én is sokat hibáztam. Elismerem. Nem kevés hibám van nekem is.

Sok volt, és sok voltálâ026

Rámakaszkodtál, én meg rád.

Igen, beismerem!! De én csak szeretetet akartam a páromtól!!! Tőled!!!

Így egyedül most jó! Azért mert most nincs olyan akitől ezt elvárom és nem adja meg. Így nincs ki simogasson ill. puszilgasson és nem fájhat ha nem kapom meg. De amíg voltál. Ott feküdtem melletted és nemâ026 nemâ026 és nemâ026 Csakazért sem! Tudom, hogy dacból! A következő kapcsolatodban kérlek, figyelj oda jobban a csajé kívánságaira, ne csak utólag. Én is igyekszem majd a hibáimat kijavítani pl.: megtanulom befogni a számatâ026

Utólag visszagondolva: MINDEN fontosabb volt, mint én vagy az én érzelmeim. Példát is kérsz?

Legutóbbi kibékülésünknél mondtam, hogy megyek haza, ha nem mész buliba ill. meg tudjuk beszélni a kapcsolatunk új alapjait. Te akkor is inkább az Iván lánykájának a buliját választottad NEM ENGEM!

Mondtam, hogy én nem megyek Levente-cigánylyány lagzijába, de te meg ne menj nélkülemâ026 Neked kell a buli. Mintha olyan kurva nagy haverok lennétek. Tehát itt is őt választottad NEM ENGEM!

BIKINI koncert után, mikor nekem tüszős mandulagyulladásom volt te a Rock Caffe-t választottad NEM ENGEM!!

Amikor én képes voltam MIATTAD (!!!) 8 órát buszozni és te a Lajos miatt nem jöttél ki elém a Sárközből a buszmegállóig (max. 300 m) őt választottad NEM ENGEM!!

Amikor kértem, könyörögtem, hogy menjünk haza a bokodi utcabálból te a bulit választottad NEM ENGEM!!

Szerintem nem kell több példa , de ha kellene tudok még!

És ha jól belegondolsz ez mind a PIA miatt voltak!!

Tehát nekem kérlek ne ígérgess!

Amint magad maradsz, elkezdesz gondolkodni és belátod, hogy igazam voltâ026 Csak tudod az a baj, hogy visszaolvastam a naplómat és ezeket már mind hallottam és semmi az égvilágon nem változott, talán ideig, óráig.

Én mindent feladtam érted egyszer. Szépen elmondtam, hogy az a kapcsolatunk utolsó esélye. Nagyon sajnálom. De már tényleg nem hiszek abba, hogy meg tudsz változni. Én ki akartalak szakítani ebből a körből és normális embert faragni belőled, normális értékrenddel (mert, ami most van az elég primitív - bocsika a szóért) Én megpróbáltam, de kudarc kudarc hátán volt!!

Feladtam.

Elbuktam.

És már nem akarok benned hinni!! Nem fogok újra olyan naiv lenni. Te ilyen vagy. Majd lesz valaki, akinek így kellesz. Nekem ilyen sokat kocsmázva, csajozva nem kellesz. De ha most változnál meg az is késő lenne.

Bocs , de ez nekünk tényleg nem fog menni, egyszer lehet majd megbánom, de ha igazán szeretsz hagysz elmenniâ026 FELEJTENIâ026 minden rosszat , amit kaptam. Tudod miket!

Szerintem a legjobb az lesz, ha iwiwről is kitöröllek, hogy ne lássad, mit írok ki pl üzifalra, de ezt még nem döntöttem el. Ha nem kapok majd megjegyzéseket. Akkor maradsz:D

Tényleg kérlek, hogy hagyj békén. Nekem is nehéz ezeket a szavakat leírni, így tudom, hogy betartani még nehezebb lesz.

NE HÍVJ FEL! FŐLEG NE RÉSZEGEN!

NE ÍRJ SMST!

NE KÜLDJ EMAILT!

NE IS KERESSâ026

Ha ezeket nem teszed meg, csak a saját dolgodat nehezíted megâ026

A saját felejtésedet.

Sok sikert a jövendőbelikhez és a céljaidhoz!