Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús.

Ohh helló mindenkinek!

Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra emlékszem a leginkább, de kb ilyen sztorik történnek velem folyamatosan. Igazából próbálom megfejteni, hogy bennem van e a hiba, de döntse el mindenki maga a sztorik alapján.

Úgy alakult, hogy az egész nyarat a balatonon kellett töltenem a nyaralónkban egyedül, mivel nem volt barátom, csak aki éppen udvarolgatott nekem évek óta, de sztem még ma sem tudja mit is akar pontosan, pedig szakítottam vele azóta.

Éppen ahol laktam a balcsin, a nyaralónktól 100 méterre nyílt egy új szórakozóhely és oda sokszor le is látogattam akár egyedül, akár az üdülőtársakkal akikkel ugye már 25 éve együtt nyomjuk a bulikat, szinte amióta megszülettünk.

Én az éjszakában dolgoztam, ezért általában mindíg fáradt voltam és flegma is minden ismerkedés alkalmával, kivéve persze ha nem valami ultraszuper pasi állt előttem. :)

Azon az estén éppen a barátnőim kedvéért mentünk le erre a beach nevű szórakozóhelyre és már az ájulás határán voltam az álmosságtól, de nem mertem hazamenni aludni mert a többiek még szanaszét voltak és a kulcsot már oda is adtam az egyik barátnőmnek. A másik barátnőm egy fiatalemberrel jött elő a tömegből egy kis társasággal éppen felém.

Bemutatkozunk egymásnak, három fiú és egy lány volt a barátnőmön kívül a csapatban. A lány magas vékony lapos a fiúk átlagosak. Mosolygás, én tipli,leültem.

Erre utánamjön az egyik átlagos fiú azzal a dumával, hogy megadod a számod?

Mondtam persze, és benyögtem egy másik nevet, de az eredeti telefonszámomat. Elkezdtünk beszélgetni, 36 éves szülei cégében dolgozik, bár kicsit már akkor is furcsának tűnt számomra, hogy 36 évesen a beachen bulizik... na mindegy fátylat rá.

Következő kép vége a bulinak reggel öt, egyik barátnőm sincs sehol, én feleszmélek a pultnál és elindulok kifelé, velem egyvonalban a pécsi banda az ominózus telefonszámelkérővel hívjuk Gábornak és a magas fekete lapos csajjal Évával. (én pont az ellenkezője, szőke nagymellű) Éppen hozzám beszéltek, hogy -Jééé hát te itt? mondom igen én itt. Mondták, hogy Éva az unokatestvére Gábornak és innen 30 km re van nyaralója Gábornak és ott fognak aludni. Mondtam szuper, és elindultunk kifelé pont a nyaralónk felé, mert arra volt a parkoló is.

Gáborral hazakísértettem magam, mert Évához időközben megjöttek az ismerősei és én nem akartam egyedül hazamenni kulcs nélkül és segítséget kértem tőle.

Hazaértünk és bemásztunk a teraszon keresztül, ittunk egy vizet és Gábor máris hívta Évát, de Éva nem válaszolt ezért Gábor nem tudott mást tenni mint ott aludni nálunk.

Ott aludt. Másnap fogatmosott mutatóujjal, azt hittem megőrülök a röhögéstől. Még ebből sem jöttem rá hogy egy pszihopata. Kikísértem a kocsihoz, köztünk semmi még puszi sem és jelezte hogy ha pécsen járok hívjam fel, én mondtam neki ha pesten jár hívjon fel. Ennyi.

Munka ügyben felhívtam pár hétre rá, mert tudtam hogy tudna segíteni. Segített. Ingyen. Megköszöntem neki. Továbbra is csak én hívtam utána hogy hogy van. Egyszer amikor éppen felhívtam, mondta hogy jön pestre egy esküvőre, ohh mondom szívesen elmegyek vele, amúgy is szívesen járok esküvőkre. Mondta, hogy jó. De már itt is voltak furcsaságok, hogy menjek oda az esküvőre egyedül (ugye még azt sem tudom ki a jegyespár) és majd ő utánam jön. Végül kikönyörögtem, hogy jöjjön el értem.

Esküvőn az összes haverja csodálkozott, hogy csajjal van. Szórakoztattam, táncoltattam, semmi jelét nem mutatta, hogy érdeklem e. Megkérdeztem tőle, hogy meleg e esetleg, vagy mik a történések.. Erre a kérdésre csóválta a fejét, de nem mondott határozott nemet. Majd folytatta:

tetszel....

Akkor én jöttem a kérdéseimmel, volt már barátnőd? Azt mondta erre, hogy 36 éves korára 4 hónapnál tovább tartó kapcsolata nem volt és Éva nem az unokatestvére volt, hanem neki tetszett Éva és udvarolt neki, de Éva lelépett a legjobb haverjával Zürichbe és ezért eszi magát, ráadásul email eket írogat a pár mindkét tagjának. Erre kicsit kiakadtam, elhűltem, visszagondolva azon a ponton kellett volna felállnom és eljönnöm.

De én tartottam tovább a frontot, táncoltattam és bíztam benne, hogy esetleg lehet benne valami és a barátnőim tanácsára nem egy ultrahelyes ultragazdag playboyjal kezdek mint mindíg hanem egy hétköznapinak tűnő haversráccal.

Esküvőnek vége, szinte már az összes haverja bepróbálkozott, de én Gáborhoz ragaszkodtam. Hazavitt. Mondtam, hogy jöjjön fel, nem akart. Nagyon nem. Végül kikényszerítettem, hogy aludjon nálam. Nálam aludt. Óriási nagyot szexeltünk. Mondtam, hogy nekem ez a pali kell és kész.

Másnap reggel is óriási szex.

Délelőtt már szedelőzködik, mondja hogy megy a balatonra. Én nem akartam tőle elszakadni, így felajánlottam, hogy lemegyek vele és édesanyám udvarlójával Bélával hazajövök mert ő is ott van és legalább kitakarítom télire a nyaralót. Azt mondja ne menjek vele. Végül ezt is sikerült kikényszeríteni, hogy lemehessünk együtt.

Leérünk, ismét hatalmas szex. Utána takarítás, úgy hogy ő is rendesen kiveszi a részét a munkában. Elvisz Bélához és hazamegy.

Másnap ír egy smst, hogy hogy vagyok és mit mondott róla Béla. Sms ezgetünk a héten, aztán már annyira hiányzik vele a szex, hogy lemegyek hozzá Pécsre Tiesto koncertre, mert tudtam, hogy odamegy. Vonattal mentem, nem jött ki értem az állomásra, pedig ömlött az eső. Kénytelen voltam a pécsi barátnőmhöz fordulni, hogy jöjjön el értem.

Tiesto koncerten összefutottunk, de mivel, hogy mérges voltam egy darabig, nem álltam vele szóba csak négy óra körül.

Aztán végig azt kérdezgette, hogy én mit is akarok tőle valójában. Erre kb hulla részegen sztem egy épkézláb mondatot nem tudtam kinyögni, csak hogy szeretem vele szexet. Erre taxiba be lakásba föl, ismét óriás szex.

Reggel 8 kor csörög a telefonom, a barántőm aggódik, hogy menjek már mert az egész család vár a reggelivel, persze náluk volt a cuccom és muszáj volt mennem. Leléptem.

Másnap sms, hogy vagy stb. Megint sms ezgetés a héten, azt említette, hogy lehet hogy feljön pestre a hétvégén. Nem jött, nem is mondta le de nem is nagyon kerestem. Nem érdekelt annyira, mert rengeteget kellett dolgoznom. Újabb hét sms ezgetés újabb ígéret, hogy jön.

Én végleg elhagytam az udvarlómat, aki volt ez meglepő módon megvislet és Gáborhoz akartam menekülni.

Pénteken hívtam Gábort kétszer, nem vette fel. Szombat hajnali négykor felhívtam a barátnőm telefonjáról, hátha azt felveszi, mert én lemerültem. Semmi válasz.

Szombaton délelőtt is hívtam semmi válasz. Sem visszahívás. A barátnőm telefonál délután háromkor, hogy felhívta Gábor telefonon és ha nem teszi le simán kikezd vele Gábor. Engem azóta sem hívott vissza. Dobtam rá egy smst egy pár nap után: hogy azt hittem hogy ennél jobb fej vagy minthogy ne hívj vissza de én is tévedhetek egyszer az életben. Erre felhívott még kétszer amit nem vettem fel, azóta csend. Én nem hívom, ő nem hív. Ennyi. Ráadásul egy iskolatársam a szomszédja Pécsn és Ő azt mondja, hogy a házban ahova vitt aludni a koncert után, azóta üresen áll, vagyis nincs ott feltehetőleg.

Ez a sztori nekem már túl magas.

Tényleg egyszer lehet tévedni de a jeleket venni kell, sajnos ez nem amerika. De akkor miért nem határolódott el teljesen? Vagy miért nem mondta meg, hogy ne beszéljünk vagy "legyünk barátok"?