Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.

Sziasztok!
 

Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem posztoltam, gondoltam épp itt az ideje.

Akkor tehát, következzenek a paraméterek: én, lány, akkor 19, ő, fiú, akkor 18(legyen az egyszerűség kedvéért Dzsí).

A történet pedig a következő: Amikor kis, vidéki lányként felköltöztem a 'nagy' Pestre, akkor kapásból kollégiumba kerültem és ámulva-ámultam, hogy mennyi helyes pasi van itt, akiről eddig nem is tudtam.

 A koleszban hamar összebarátkoztam a szintünkön lakókkal, így találkoztam először Dzsível is. Helyes volt, vicces, jófej, szóval első benyomásra minden szempontból tökéletes. Aztán egy buli alkalmával kibújt a szög a zsákból:kiderült, hogy szeret inni, ami persze kollégistáknál nem gond, csakhogy ő nem tudta, hol a határ…Volt úgy, hogy nem bírt felkelni és a folyosón aludt, meg hasonlók. Persze ez azért nem fordult vele elő, viszont az alkohol feloldotta a gátlásait és az egyik buli alkalmával lekapott, heves csókcsatát vívtunk az egyik félreeső boxban…Másnap felkelve vettem észre, hogy a dekoltázsom vonaláig mindenhol kiszívott foltok találhatóak…Aztán összefutottam Dzsí-vel a folyosón, aki egy szobatársával volt. A szobatársa viccesen megkérdezte, hogy nem tudom-e, miként kerültek kiszívott foltok Dzsí nyakára?Én mondom, hogy ugyanúgy, ahogy az én bőrömre is kerültek. Dzsí csak vigyorgott.

 Aznap este Dzsí átkopogott hozzám, hogy összeköti a gépét a tv-szobában a tévével, van-e kedvem South Parkot nézni (akkoriban nagyon dívott a koliban, mindketten imádtuk). Mondtam,hogy rendben van, ez kábé olyan, mint egy randi.(Jó, tudom, de még kis csitri voltam és annyira bejött Dzsí, hogy el kezdtem reménykedni).

 Aztán elérkezett az este, kiültünk filmet nézni, én nekidőltem, így néztük a részeket. Elcsattant egy csók is, aztán viszont Dzsí elhúzódott tőlem. Mikor megkérdeztem tőle, hogy mi a baj, azt felelte, hogy 'Nem akarlak megbántani, de nem akarok b@szni, na!' Na itt volt az a pont, amikor pofon vágtam, eltörött a mécses és otthagytam.

Ma már persze csak röhögök ezen, de akkoriban ez eléggé megrázott, ugyanis szó sem volt arról, hogy keksz vagy ilyesmi…De ha lett volna, akkor valószínű, hogy én vettem volna, mert őt nem nagyon érdekelte az ilyesmi, viszont tescós szatyorba pakolt ő is, én is :D Mit hagytam ki? Jah, szex tehát nem volt, bár később még összekeveredtünk és történt ott egy és más… De ez már egy másik történet…

 Várom a kommenteket!

 Üdvözletem a blogpolgároknak: