Ahogy mondani szoktam: a vasárnap az értelmetlen posztoké.

 

Sziasztok!

Nemrégiben került ide a poszt,  "Komoly nyálcsere történt" címmel. Az ott szereplő J még egy történetét megosztanám. Hogy ne kelljen újra megismerni a szereplőket, folytatnám a hasonló J megnevezést, és a többi szereplő is hasonlóan egybetűsként lesz megnevezve ( lehet nem a legszerencsésebb, megértéseteket kérem). 
Úgy látszik, hogy J gyakran kerül szerelmi háromszögbe. Ez a történet a nyálcserés sztori előtt történt jó néhány évvel, és J komolyan pofára esett legalábbis egyszer, utána pedig szépített, vagy legalábbis megpróbált. Akkoriban J sokat utazott külföldre. Egyedül, magányosan szállodában lakott. Mivel ismerkedésre igen szűkösek voltak a lehetőségei, program sem sok adódott, egy dolgos nap után azt csinálta, amivel a legtöbbször el tudta ütni az idejét: jól végzett munka utáni megérdemelt pihenésként szaunázott. Északi országban játszódik a történet, és itt ugye közkedvelt a "profi" szaunázás, amely során ádám-kosztümben lépnek az emberek a kúrára. Ez nem volt különösebben zavaró, ráadásul a szauna rendszerint üres volt. J lefeküdt a szaunapadra és csukott szemmel pihizett. Ajtó nyílik, J egyrészt lusta, másrészt nem akarta, hogy kiváncsisága elrontsa a pihenését, de miután meghallotta, hogy két lány csicsereg, nem bírta tovább a meditációs megpróbáltatásokat és felült. Azért az szerencse, hogy volt rajta törölköző, mert két teljesen meztelen, fiatal, csinos hölgy társaságában találta magát, ráadásul az egyik lány egzotikus félvér volt, ami J számára izgalomforrást jelentett. Restsége a pillanat tört része alatt foszlott semmivé, és beszélgetésbe kezdtek, amelynek a záró akkordja az lett, hogy a nem félvér lány ( C) javasolta: "Le kellene öblíteni ezt a szárazságot a torkunkról, mit szóltok?" Fél órával később mind hárman a bárban gargalizáltak. Kis idő múlva a félvér lány ( I )bemondta az unalmast, és felment a szobájába. Ekkor C a következő kérdéssel rukkolt elő: "Iszunk még valamit?" J:"Persze, mit szeretnél?" C:"Orgazmust!" WOW. Ez kissé hirtelen volt, de próbáljuk meg felvenni a ritmust. J:"Okés, akkor az igazi orazmus előtt igyunk egy ilyet!" Tíz perccel később J szobájában voltak, és hódoltak az erotikának. De sajnos J még sem vette fel a kellő fordulatszámot. C-n volt egy blúz. Tudjátok, olyan sok gombos fajta. Az erotika hevében, ezt elkezdte kigombolgatni felülről lefelé. Egyszercsak, amikor J már a második gombot is kigombolta (ez kb 5-10 mp volt) C felpattant és közölte, hogy ezt nem így kell, hanem úgy, hogy megfogod a blúzt alulról és lerántod róla. És ezzel ki is viharzott a szobából.  Pedig J-nél volt gumi:)
Másnap J találkozott I-vel, a félvér csajszival. Beszélgetésük egy romantikus sétába torkollott. Ezt többször megismételték, sőt voltak vacsizni, táncolni is együtt. Elég hamar ők is a szobában találták magukat. Hál' istennek I-n nem volt ilyen hülye, sok gombos blúz. Hamar lekerültek a ruhák. Amikor I-n csak a kis bugyi volt, kirohant a szobából. Ezek úgy látszik, ilyen kirohangálós típusú csajok voltak, de J már meg sem lepődött. I csak a fürdőszobába ment, majd kisvártatva visszatért onnan. Közölte, hogy ő most épp menstruál, és ha J akarja, nézze meg. Wazze, ilyet! Mondd azt, hogy még nem akarod az együttlétet, vagy mit tudom én- gondolta J. De hát, ha annyira ragaszkodik hozzá I, miért ne. Megnézte és láss csodát a tampon madzag ott fityegett. Jó, nyilván imént tette fel, de J csak mosolygott, hogy már megint bemutatták neki az "I.J." kártyát. Ekkor váratlan fordulat történt, I közölte: " De ha gondolod, orálisan kényeztetlek!".  J persze, hogy gondolta. Meg azt is gondolta, hogy hiába a korábbi romantikus séták, nagy szerelem ebből nem lesz. Így hát engedelmeskedett az ösztönöknek. I másnap nemhogy a szállodából, de a városból, sőt az országból is elrohant. Ezt onnan tudja, hogy pár nap múlva találkozott C-vel, és egy jó hangulatú kávé mellett megbeszélték a történteket. Csak a teljesség kedvéért: J-nél mindkét alkalommal volt gumi, sőt ugyanaz a gumi volt nála. A gumi valószínűleg túlélésre játszott. És kiegészítendő: mindkét lánynak a foglalkozása megmagyarázta a történteket. Ők is sokat utaztak és kiküldetésben voltak ugyanabban az országban. A történet iróniája, hogy úgy alakult, két hét múlva J is végleg lelépett az országból. 

üdv.