Tupac találkozik Faith Evansszel, Notorius BIG hátul maszatol. Tupac nyomulna, benne van megannyi sláger, plusz bassza a csőrét BIG, de utóbbinak büszke nője van. Figyelem, szereplőink, nem Tupac, Faith és BIG, és ez nem a west coast, ez Budapest, ez a mobilkor. Két rövid történettel szeretnénk mindenkit emlékeztetni a régi időkre:

Zazzz: 50 cent tupac

Sziasztok!

Látom, mostanában nem bővelkedtek sztorikban, ezért küldök egy rövid lekoptatós szöveget. :)

A barátnőm 13-14 éves korában egy néhány hónapos, kézenfogva sétálós, komolytalan "tinikapcsolatot" zárt le az alábbi sms-üzenettel:
"GAME OVER. PEACE"

Enyhítő körülmény, hogy fiatal és meggondolatlan volt. Azért megnéztem volna a srác arcát, amikor elolvasta. :)

És egy másik:

Sziasztok,
egy régebbi szakításomat írom meg. Tizenéves voltam, annak is a vége felé jártam. Kb. két éve jártam már az akkori pasimmal. Egy reggel korábban ébredtem, mintt ő (hétvégén rendszeresen együtt aludtunk). Néztem magam mellett az ágyban, és egyszer csak eszembe jutott, hogy mi lenne, ha szakítanánk. Igazából nem volt különösebb indokom, csak úgy eszembe jutott, valami szeszély, vagy nem tudom. Úgyhogy amikor felébredt, meg is mondtam neki, hogy figyu, mit szólnál, ha szakítanánk. Kérdi erre: mikor? most? Mondom igen. Azt mondja: részemről oké. Úgyhogy szakítottunk, még aznap reggel. Ma se tudom, miért, csak úgy jött.
Sziasztok, a nevemet és a mailcímemet ne írjátok bele, köszi.