A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?

A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk

Sziasztok!!

Egy rövid szösszenetet osztanék meg, amolyan egypercest röhejesebbik szakításaim közül - olyan még csak nem volt, hogy egy "kapcsolat" a műveletlenségre menjen rá :)
Zsenge kicsi 15 éves korom körül a pár hetes járások korában ízlelgettem a másik nemet...esetünkben Bélát, igen így hívták, már a neve is rossz. Béla metálos ifjú, kicsit büdös és mindig nagyon részeg, viszont rettentő helyes pofival volt ellátva, ennyivel már beértem akkoriban. Pár hetes kocsma-kapcsolatunk során szexre nem került sor, Bélánk még oly érintetlen volt, hogy a csókolózás is kihívást jelentett neki... de még milyet.
Lényeg a lényeg, csak eljött a búcsúpillanat: épp egy üveg filléres bor társaságában filózgattunk. Valahogy az került szóba, milyen ostobák a valóságshow-k szereplői, konkrétan: valamelyikük egy műveltségi tesztben azt találta mondani Villonra, hogy focista volt. "Jaja, pedig festő volt"-helyeseltem naivan. Béla egy osztállyal felettem járt valahova. Arckifejezéséből ítélve végzetes hibát követtem el: "Villon költő volt!! Hogy lehet ezt nem tudni??"-így az én gyakorta saját hányásában fetrengő, ámde e téren felkészültnek mutatkozó Bélám. Plusz mégegy mondat, hogy kapcsolatunk ezen a ponton lefulladt; a bort még fogyasszuk el közösen, majd mindenki járja a maga útját.
Így is lett. :)
Utólag jót mulatok a dolgon, bár akkor se vettem a szívemre... de a Villon nevű francia költőt megjegyeztem egy életre, az tuti. :)
Na minden jót, egyszer írok komolyabbat is.