Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.

Innen loptuk

Szeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól jönne.

Még aprócska kislány voltam, amikor egy karácsonyi misére készültünk a hittancsoportommal. Mivel muszáj volt elsőáldoznom ezért minden ilyenben szerepelnem kellett. Nem volt nagy szerepem csak 2 sor,de mindig ott kellett lennem minden próbán. Már akkor megláttam egy szőkésbarna fiút nevezzük D-nek,aki nagyon tetszett. Telt-múlt az idő a húga ugyanoda járt suliba ahova én ezért ha kirándulni mentünk mindig ott volt. Én már akkor is cseles voltam. A húgán keresztül próbáltam megközelíteni, persze sikerült is de utána elváltak útjaink.

Én Gimnáziumba kerültem volt 1 hosszabb kapcsolatom, ami kb fél évig tartott, persze nagy sírással váltunk el, de hát én léptem félre.:) Aki utána jött fiú azzal mai napig együtt vagyok. Csak egy aprócska gond van. D is abba a suliba jár ahova én és hát a sors akarta így de írni kezdett nekem leveleket amiben bókolgatott. Felvettem msn-re teljesen meg voltunk szédülve egymásért. Januárban sort kerítettünk egy találkozóra ahol elcsattant az első csók is.Utána még voltak titkos találkáink. Olyan boldog voltam, végre ismét éreztem egy kis kalandot, valami mást, olyat, ami kellett. D odáig volt értem de nekem párom volt, aki megfenyegette őt és mikro oda állt D elé megkérdezte szeretnéd a csajomat? Erre D: Igen akarom, csoda hogy nem estek egymásnak. Párom inkább a lerészegedést választotta és a mai napig sem értem miért, de nem hagytam el a páromat. Szépen lassan eltávolodtunk egymástól, beszélni sem tudtunk, mert a barátom már másnap tudta,hogy mi történt. Olyan naiv voltam akkor és bátortalan. Ami a legrosszabb az egészben, hogy ő most végez a suliban, nekem még van1 évem és kész vége a mindennapi apró flörtnek. Neki is lett barátnője úgy 1 éve, mikor szembe jött velem az utcán születésnapomon és megláttam őket talajt fogtam mérges voltam mert ő direkt oda vágott nekem vele mutogatta hogy már neki is van más. Mérges voltam, de mire? Féltékeny voltam ez van. És tudjátok mi a legrosszabb, hogy a mai napig, ha látjuk egymást zavarban vagyunk és mosolygunk egymásra,olyakor dobok neki ismeretlen számról egy üzit mikor egy folyosón vagyunk és nézem az arcát, és érzem h tudja hogy én vagyokâ026de választ nem kapok. Próbáltam vele sms-ezni de ennyi volt rá a válasz: Amikor ott voltam nem kellettem. Mostanában vele álmodok és anyira szeretnék vele lenni, de a páromat nem tudom elhagyni, mert szeretem. Van ennek értelme? Nem tudom mit tegyek csak sodródom az árral. Barátnőm úgy gondolja, hogy még egyszer egymásra találunk, mert még mindig van köztünk valami csak ő marad a biztosnál amíg én nem lépek, már pedig én nem tudok lépni.