A másikat ne nézzük hülyének, ez is egy alapszabály. Segget csinálni a szánkból, baromság. És amit a szakítóskönyv második kiadásába biztos felveszünk, hogy ne járjunk focistával, de tényleg ne, reménytelenek.

haszan: 02 Haydi

Sziasztok!

Ezek között a péntek délutáni hogy is mondjam lájtos sztorik között asszem elfér az enyém is. Már régóta készülök leírni, nem nagy cucc vannak ennél jobbak is.

Alaphelyzet: 4 év együttjárás, 2 év együttélés. A 4 év alatt 4szakítás.

Történt hogy x-edik könyörgése után visszafogadtam Cs-t. 3 hónapja mintha a paradicsomban élnék, bármit mondok úgy van, időben jön, mindent megbeszélünk.Kérdeztem is magamtól eddig hol volt ez az oldala. Aztán egyik napról a másikra jött a hidegzuhany. Keddi fősulis buli. Reggel 6-os hazaérés én már ébredezek, hisz jó munkás ember vagyok, beállít Ő, hóttton részegen, megkaparja a torkát, majd közli ő beteg nem megy ma dolgozni. Mondtam neki, jó mire haza jövök akkor pakold össze a dolgaidat és ide se gyere többet. 2nap könyörgés gyertyafényes vacsi, megbocsátás. Eljött a 7vége. Együtt indultunk el bulizni, majd külön váltunk, mindenki a maga társaságához, aztán megint össze, majd szét. Sms hegyek szeretlek, hiányzol. Fél 6-ra értem haza. Mr. sehol. tudtam hogy fél 9-től focimeccse van, ezért rácsörögtem. Kinyomott. egyszer, kinyomott kétszer, hat után meguntam és megírtam neki, hogy akkor talán aludjon ott ahol jól érzi magát. semmi válasz. elnyomott picit az álom, de reggel 9kor még mindig arra ébredek, hogy nincs mellettem. Hívom kicsörög nem veszi fel. Ezt játszotta fél 11-ig. Addigra én már rutinosan összepakoltam a "kis" holmiját az ajtó előtt várta ( belülről). Majd hirtelen telefonhívás: szia. jó reggelt, úton vagyok haza mit aggódsz. Mondom TE hol a ********ba voltál? Válasz: Hát te írtad hogy ne jöjjek haza, ezért hotelben aludtam...pffffffff

Na se nem szőke, se nem hülye,úgyhogy nem szóltam, megvártam amíg hazaért. Nem tartott sok időmbe a kis város összes hotelében fellelhető összes ismerősömtől megtudni, hogy ott bizony egy lélek sem járt, meg különben is.....
Hazaérése után ŐŐŐŐŐ volt felháborodva, hogy miért pakoltam össze megint.... mikor én vagyok a hülye.
Mondanom sem kell, sokat nem magyarázkodott, elment, majd mikor próbáltam rákérdezni az igazságra csak hárított hát nem mindegy már, ugyis kidobtál,nem kellek neked. Még én voltam a szar.... Ez lassan 1éve volt... azóta azért kiderült, hogy sikerült megismerkednie egy 20éves leányzóval ( hősünk 28éves, én 24) és portugál vendégdiákokkal, és neki rettentő fontos volt hazakisérni őket, de persze nem történt semmi. -a hülyék a túloldalon vannak-. Azóta is az kering a városban hogy ÉN csaltam meg őt egy focistával, ő szent!!! most is voltam otthon, és rengeteg közös ismerős azzal jött oda hozzám, hogy te tényleg képes voltál őt megcsalni? ilyenkor elmesélem a sztorit aki hiszi hiszi aki nem nem. már nem érdekel. Mára már tudom milyen az ha valakit szeretnek! :) hab a tortán: mikor meglépte ezt a szép dolgot, elvetéltem.én sem tudtam még hogy kismama vagyok.
Májusra elköltöztem. Május elsején hívogatott egész éjjel, hogy szeret, és gyereket akar. másnap kijózanodott 1smst írt: bocs jó kivoltam, minden sztorno. :))))) akkor megírtam neki, hogy elvetéltem, addig nem méltattam annyira se hogy tudja....a válasz: ha ez így van akkor jó bunkó vagy!

:)

szép hétvégét mindenkinek!

kicsilara