A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés azoknak, akik szeretnek elmerengeni az ismerkedés folyamatán.

Innen

 

Szaisztok, én is szeretném elmesélni azt, ami velem esett meg 8 évvel ezelőtt.


28 éves voltam akkor és érintetlen - vagyis szűz.
Á, most mindjárt jön a felhorkanás, hogy bolond ez a nő, pedig nem. Olyan hiper-ultra konzervatív családban nőttem fel, ahol anyám szerint a szex mocskos bűnnek számított (csak tudnám, hogy jöttem én), apám pedig - miközben engem vasmarokkal fogott - össze-vissza csalta anyámat.

Mielőtt jönne a történet: ma már nem vagyok érintetlen. Férjem, gyerekem van, szóval helyrejöttem.

2001-ben egy könyvtárban voltam helyettes vezető, s egy unalmas nyári hétköznap délelőtt felmentem a csetre. (Jöhet a második felhorkanás, bolond, aki így tesz, ma már én is tudom.)
Hosszas semmittevés után rámkattan egy srác, nevezzük Bélának. Nem ez az igazi neve, de ez nem is lényeges.

Béla kedvesen előadja magát, függtelen, bla-bla-bla, este randira hív. Mit veszthetek, megyek.
A Bartók Béla úton randiztunk. Elvitt vacsorázni. Én a barátnőmnél öltöztem fel az alkalomra, ott voltak azok a ruháim, tűsarkú, miniszoknya, feszes felső, amivel otthon nem lehetett előjönni. Béla meg is jelent egy nagy autóval, legott le akart smárolni (na ezt azért nem!), majd vacsorázni vitt - egy amúgy jó étterembe.

Kellemesen elbeszélgettünk. Azt természetesen nem mondtam meg, hogy szűz vagyok és azt sem, hogy eddig 2 fiúval pettingeltem életem során. A vacsora után a Jánoshegyi kilátóra mentünk a kocsival. Ott hagytam magam megcsókolni. Jó volt. Éppen a mellemet bontotta ki a felsőből, amikor eltoltam a kezét, s azt mondtam:

- Figyelj, szeretnék valami fontosat mondani...ű
- OK, OK, van nálam gumi, ne aggódj - így ő
- Nem, nem erről van szó. Hanem, én még nem csináltam ezt...
- Nem csináltad gumival, még jobb...
- Nem, nem érted. Én szűz vagyok.

Nagy csend lett, csak Celine Dion nyávogott tovább az autós magnóból, amit Béla azért tett be, hogy nagy romantika közepette elcsábítson. Béla visszaült a helyére, én a cicmet visszatettem a helyére, s néztünk magunk elé.

Ekkor elmeséltem, hogy milyen családom van. Ő rögtön azt mondta, hogy hülye vagyok, lépjek le, mondom, ha lenne pénzem, meg ha lenne hova. Ekkor közölte, hogy majd ő elveszi az én ártatlanságomat, s ennek megadjuk a módját.

Hazavitt, megcsókolt, "majd hívlak" - mondta. Na, ebben szinte biztos voltam, hogy nem. Tévedtem.

Másnap este moziba mentem vele, végigtapizott, de jól esett. Siomgatta a csiklómat is, de közölte, a hétvégére ott minden olyan legyen, mint az éti csiga. Csupasz. Jaj nekem.
Mozi után még azt mondta, hogy a hét végén királynői ellátásban lesz részem, mert elvisz egy kastélyba és majd ott történik meg a nagy esemény.

Így aztán a szombat kora délután ott talált engem Röjtökmuzsalyon egy kastélyszállóban. A szobában virág az ágyon, Béla tényleg megadta a módját. Mondjiuk azzal kissé kiborítottam, hogy egy kis táskába csak piperecuccokat hoztam magammal, de ha már otthon nem lehetett ugye. Otthon a szülőknek azt mondtam, hogy a barátnőmmel megyek el, p tökéletesen falazott nekem. Vártam az eseményt.

Előbb azonban ússzunk, szaunázzunk, vacsorázzunk - mondta Béla. A kacsaúsztatónyi medencében úsztam, ott már rám mászott, mintha a vendégeknek akarná dicsekvésképpen mutatni, hogy milyen jó a nője. (Annak a pár osztrák nyugdíjasnak?) Majd vacsora. Ekkor tűnt fel, hogy a nagy sárm mögött mi a valós helyzet, mert Béla olyan rondán evett, mint falusi nagypapám a konyhában a kredenc mellett.

Felmentünk a szobába. Meztelenre vetkőztetett. Végigcsókolta a testemet. Borzongtam. Kinyalt. Jól esett, igaz, ezt már átéltem korábban a pettingnél.
Mondja: szopjam le, ezt én nem nagyon eröltettem, be nyalni kezdtem a farkát. Ekkor a fejemet rátolta, majdnem megfulladtam. Közölte: betenné. Ám az ezredes (szerényen így nevezte a lompost, mert közeledett az 1000 meghágott nőhöz) lekonyult és nem ment be.
Mondja, legyek én felül, üljek bele. Semmi változás.
Mondja, akkor megujjaz, úgy is jó. Mondom, azt nem. Vagy a farkaddal Béla, vagy nem.
Erre megsértődött, elfordult mellőlem, cigire gyújtott (hamarosan vijjogni kezdett a füstjelző - nagyon szürrealisztikus), s közölte, hogy frigid vagyok. Majd, hogy ennek nyomatékot is adjon, maszturbálni kezdett. Mellettem, miközben behunyva a szemét CSilláról és Ágiról, valamint azoknak a hatalmas melleiről fantáziált.

Amikor elment, közölte: nagy így kell ezt anyukám. Neked volt már ilyen? Vagy nem?
Ezzel bekapcsolta a tévét és focimeccset nézett. Majd kisvártatva elaludt.
Én meg ott voltam Budapesttől több mint 200 km-re a világ végén. Béla egyre jobban horkolt, úgyhogy hajnalban észre sem vette, hogy összepakoltam, s a recepción azt mondtam: nekem Pestre kell mennem. Óriási szerencsém volt, hogy az osztrákoknak erre a napra volt időzítve a budapesti kirándulás, mert az ő buszukkal hazamentem.

Délben (Béla ekkor ébredt) kaptam a telefont, hogy hol vagyok. Mondom: otthon. Iszonyatos ordítás, káromkodás, s közli, hogy jövök neki 33.000 forinttal. Mondom, miért is? Mert a vacsora, a mozijegy és a kastélybeli kiruccanás, a benzin összesen 66.000-re rúgott. Mondom: felejts el egy életre. Akkor most szakítunk? - kérdezte. -Igen - feleltem. Ezzel leraktam a telefont.

Másnap megvárt a könyvtár előtt. Esedezett a bocsánatomért. Faképnél hagytam. Erre közölte: szűzkurva vagyok, s egy életre az is maradok.

Ebben az egyben tévedett.


Anna