Imádjátok a sagákat, ismét egy folytatás.

A kép innen

Bámulatos fordulatok!

Ezen történet egy előzőnek a folytatása:

http://szakitshabirsz.blog.hu/2008/11/08/bogtem_a_kocsmaig

A fenti röviden: jártunk tiniként, kidobott, nem tudta miért, besztfrendek lettünk, de persze néha összegabalyodtunk még, no sex. És íme a végkifejlet:

Ő otthon, én kolozsváron. Státusunk: legjobb barátok (tényleg így gondoltuk). Valami fura oknál fogva írt nekem kézzel egy levelet, amit hát a türelmetlenségünk miatt nem postai, hanem elektronikus úton juttatott el hozzám, beszkennelt formában. Kb 25-30 levelet váltottunk egymással így, ismét kettős életet élve. Ezek most elvannak zárva, nincs az az Isten hogy elővegyem őket, tehát tartalomból nem idézek, lényeg az, hogy milyen jó, hogy egymásrataláltunk. Csodálkoztam magamon, és rajta, akkor voltunk ilyen csöpögősek, mikor anno jártunk. Tudni kell, hogy akkor édeasnyám és én a szülővárosomon belül költöztünk, így 1-2 hetente jártam haza. Két háznk volt, mindkettő berendezve. A régibe édeasanyám, az új pedig üresen… 21 éves fiatalként ezt jól ki is használtam, bulikat tartottunk. Később pedig, úgy az első 5 levél után megtörtént... Két üveg bor, gyertyák, mámoros hangulat, csak ketten. Nem írnám le ezt mit-hova-dugtunk szinten, bár ez is megérne egy sztorit, csak nem ide való. Meg különben is erekcióm lenne nyomban. A nyáron azt mondta, hogy azért nem fekszünk mi le, mert attól fél, hogy eltávolodna tőlem. Én ezt el is fogadtam, révén volt pár lány akkor az életemben. Hát nem ez következett be. Minden hétvégén megtörtént, közben napi 1-2 órás telefonbeszélgetések, mígnem megint kezdte hozni ezt a jajj-de-kibaszott-különleges-lány-vagyok-én formáját. Szalagavatója volt,én naiv szerelmesként rohantam haza kolozsvárról, szép virág, stb. Ő volt a legszebb, messzemenőleg. Rendezvény után buli, oké, egyszer van szalagavatója. Késpbb kiderült, lehetett meghívni embereket, voltak is. Hát én nem voltam köztük. Ezt is elfogadtam, bár tudta hogy nem másztam volna rá, hagytam volna bulizni. Nah és akkor mesélte, hogy van ez az osztálytársa (ezentúl nevezzük gyökérnek, jó?), akkro rávan kattanva. Gyökérről tudni kell, hogy egy sok nője volt (egyetlen közös tulajdonságunk), egy csomót ebből megcsalt, kihasznált. Buta, gazdag. Leszartam, hisz mit tud ez a gyerek, amit én nem, a leányzó az ilyen arcokat le se szarja, magyarán. A szalagavatón nem történt semmi közöttük. Az ezt elkövetkezendő héten egy csók sem történt, erőltetve tartotta a távolságot. Modnom jól van, amúgysem tudunk most közösülni, volt nőgyógyásznál, és felírtak neki valamit, amit egy hónapon keresztül kell szednie (érdekes, én makk egészséges voltam…), ő pedig vett fogamzásgátló tablettákat. Az utóbbi hír nekem egy biztosítékot jelentett, hogy folytatjuk együtt, tehát nem stresszeltem magam. Hétfőn mentem volna vissza kolozsvárra, vasárnap még kihívott. Semmit nem sejtettem. Táska volt a hátán, azt modnta bulizni megy, mondom mivan? “gyere, űljünk be valahova, beszélnünk kell.” Remek, itt már gondoltam, hogy megint hülyét csinál belőlem. Próbálom rekonstruálni a párbeszédet:

“- én miért nem megyek veled bulizni, talán ott befogsz pasizni?

- már van pasim…

-Gyökér?!

- igen.

- mivan?!

- Robi, sokat gondolkodtam, nem lehetek szerelmes a legjobb barátomba, ezért hagyjuk ezt. Te vagy nekem eddig a szexben is a legjobb, te tudsz mindig mosolyra fakasztani, ha apámék kiborítanak. De akkor sem tudok veled lenni. Hogy ezen túllépjek, összejöttem gyökérrel tegnap, úgyis már egy hete fűz (?!)

-Hát bazdmeg, minden nő kurva, de te vagy a legnagyobb

- (bőgéssel küszködő bólogatás) nem vagyok jó az ilyenekben, ne haragudj.”

Még vagy egy óra bőgés, szidás, mire hazament, nem bulizni. Ne is menjen bulizni, a kurva mindenit.

Önbizalmam nullán, hogy egy ilyen kis pöcsre lettem lecserélve. Több mint egy hónapig nem beszéltünk, ultimátumot adtam neki, hogy vagy szakít gyökérrel, és beszélünk, vagy engem elveszít. Most is járnak (ez kábé 3-4 hónapos sztori, csak most jutottam oda, hogy kiadjam, és befejezzem magamban).

Kitöröltem, letiltottam, megmodntam telóban hogy ne hívjon többet, csak azért hogy ne lássam, nem akarok tudni semmit róla. Egy közösségi portál üzenőfalán kiírta gyökér, hogy “ennyi volt öregem:D”, természetesen számomra, kb 400 ember előtt.

Miután kérdőrevontam a csajt, hogy miylen jófej a barátja, ő így telefonban: “hát nagyon leszidtam érte.” Menten befosok! Nagyon leszidta! Ez volt az a pont, amitől úgy másfél hónapig semmit nem beszéltünk, de jó is volt az.

Aztán feloldottam messengeren, de csak azért, hogy ne higgye azt, hogy érzelmi terrorrban akarom tartani. Ő most is kommunikálna velem, találkozgatna, néha meg is esik, de teljesen kivan hülve minden. A barátság is. Jah, és legutóbb az ébresztőórája csörgött este nyolckor, szedi a tablettákat, amiket még nekem vett. Remélem egyszer megunja, és nem fog keresni többet. Legyen a legjobb barátja az az olvasatlan paraszt.

Csak mostanság tudtam kilábalni a dolgokból, persze az itteni barátaim segítségével. Normális kapcsolat talán alakul egy érdekes lánnyal, de ha nem, az sem baj, több vasat tartok a tűzben, kezd visszatérni a régi önmagam.  Van egy olyan érzésem, hogy jönne ő majd hozzám még vissza. Egyedüli lány lesz ő, akibe többet (csúnyán fogom kifejezni magam) a-faszomat-sem-törlöm.

Bevásárlóközpontban nem jártunk, óvszert én vettem.

Üdv: Robi.