Pasi és csaj társkeresőn megismerkedik, Mindkettőnek van kapcsolata. Összejönnek, mindkettő lezárja kapcsolatát az előző párjukkal. Minden szép és jó, de egyszercsak pasi eltünik majd visszajön, ezt 2x játsza meg.
 
 
 
Kedves mindenki!
 
Kezdem azzal, hogy olvastam a könyvet, és olvasom a blogot is. És miután olvastam a könyvet, olvastam azon alapszabályt, hogy társkeresőn nem ismerkedünk...de én mégis áthágtam ezen szabályt. ( vascsövet...köszi)
A legelején tudni kell, hogy: Volt egy kapcsolatom ami már nagyon a végét járta, igazi " se veled, se nélküled" kapcsolat volt. Igazából szerettem volna már lezárni, de sose sikerült teljesen. Kissé talán kapcsolat függő is vagyok, a kedves "párom" ( későbbiekben K.) is az volt. Ezen úri emberrel 70km-re laktunk egymástól, de igazából 7végi kapcsolat volt ez, de mind2nknek tökéletes volt, mert sokat dolgoztunk.
Közben én valamiért azért szerettem volna ezen kapcsolatból kitörni, barátnőm rábeszélt az egyik társkereső oldalra, persze én fejet hajtottam az ötlet felett, és regisztráltam. (vascső, asszem dupla)
Szóval... Társkereső, nézgelődés... Megláttam egy pasit (későbbiekben Jose), piszok jól nézett ki, tipikus "hejjespasi", akiről az életben nem gondoltam volna, hogy szóba áll egyáltalán velem. De tudattam vele flört szándékom ( aki tudja milyenek ezek az oldalak, az tudja miről beszélek), olyan majd lesz valahogy alapon. És visszaírt. :) Rengeteg levélváltás, kiderült, hogy rengeteg közös van bennünk. :) Kiderült, hogy van neki is egy haldokló kapcsolata, persze bevallottam, hogy nekem is, de ettől függetlenül örült jókat leveleztünk (titokban). Egyszer az adat lapján megváltozott a profil képe, egy olyanra amin a haverjával volt lefényképezve. Itt jött a döbbenet! Azt a srácot ismerem, mert K. egyik legjobb haverja ( továbbiakban B.)! az illető!
Igazából jót nevettünk a dolgon, de ő bevallotta B.-nek, hogy megismerkedett egy lánnyal társkeresőn, akivel nagyon jól megérteti magát, és hogy találkozni akar vele. B. örült ezen infónak, hogy a haverja lezárja a kapcsolatát előző nőjével és nem szenved tovább. Közben K. panaszkodott neki, hogy velem nem tudja, hogy mi legyen, mert szeret, de mégsem jó, hogy állandóan marjuk egymást. B. egy beszélgetés során ezt elmondta Jose-nak, Jose meg ezt persze tovább nekem. Na itt elkezdtünk Jose-val beszélgetni telefonon is, hogy akkor mi legyen?! Találkoztunk, és azt mondta, hogy kellek neki, engem szeretne. boldog voltam, megbeszéltünk, lezárjuk kapcsolatainkat, de idő kell mindent elrendezni. Persze B. és K. elött ez titok maradt. Köznem elmentünk B. egyik bulijába mindketten, mivel meg voltunk hívva, persze külön-külön. Ott bemutattak minket egymásnak ( piszok ciki helyzet volt), és aztán szabadon beszélgethettünk este. Közben titkos sms váltások. :) Este végén felajánlotta B.-nek, hogy majd ő hazavisz engem, B. persze rábolintott, és másnak Jose-nak K. is megköszönte ezt. ( pedig ha tudták volna, hogy miért ajánlotta fel...)
Időben kis ugrás... És eddigre mindketten lezártunk meglévő kapcsolatainkat. Még mindig titokban, de együtt voltunk. Romantikus kirándulások... vacsorák....együtt töltött éjszakák...jövö tervezgetés.
De hogy ne legyen minden túl szép, túl sokáig: Egyik este azonban megbeszéltük, hogy 8ra értem jön, mert a haverjaival volt oda egy kiállitáson. 7kor még hivott, hogy 8-kor csörög ha előttünk lesz. Nem csörgött... Hívni próbáltam, de nem vette fel a telefont. Féltem, hogy valami baj történt. Egész este nem aludtam, ő nem keresett, de láttam, hogy másnap reggel egyik közösségi oldalon már fenn járt. Nyugodtabb lettem, hogy akkor akkora baj mégsem lehet,de értetlenül álltam az eltűnése elött. 3 napig nem keresett, én sem őt...mire felhívott, hogy kellett neki az egyedüllét, ne haragudjak rá. Elvakultan odáig voltam érte, megbocsjátottam neki. Következő hétre újabb találkozót beszéltünk meg ( eddigre már nem leveleztünk annyit, és a telefonok is ritkábbak lettek). Na ezt a találkozót a megbeszélt idő elött 1 órával lemondta, mert a kézilabda csapatnak öröm ünnep van, marad, mert sofőr lesz. Mérges lettem, nem is szóltam érte semmit. Nem kerestem 3 napig, ő sem engem. Aztán egy semleges beszélgetés telefonon, teljesen általános dolgokról, és benyögi, hogy előző kapcsolata után neki inkább most nem kell barátnő, szabadon élni akar kicsit! ( piszkosul fájt a dolog, de nem hisztiztem, megértettem, lefogadtam, és amúgy is, hiába kapálóztam volna, ha menni akar, hagyni kell...) Aztán felhíott 2 hét múlva, hogy mizujs van velem, hogy vagyok...meg hogy talált magának egy hölgyet. (döbbenet...köszönöm szépen...:S) Mondtam neki hogy örülök ennek, gratulálok. De nem épp fair dolog,h nekem azt adta le, h szabadság kell neki, ő erre sűrű bocsánat kérésbe fogott, és mondta hogy majd azért beszélnünk kellene. Rábólintottam.
Ezen történésre egy hétre közbejött egy pályázati munkám, aminek lényege az volt, hogy nagyon sok programot kellett szerveznem éppen azon környékre ahol ő élt. Gondoltam segítséget kérek tőle, mert egyedül rengeteg időm elvenné, és plusz munka is lenne. Szívesen segített, találkozónk egy kávézóban volt. Oda boldognak tűnően érkeztem, elmondtam, hogy mi a lényege a pályázatnak, miben kellene segítenie. A pályázat megbeszélése után elkezdtünk kettőnkről beszélgetni. Elmondtam neki, hogy nagyon rosszul esett, hogy talán nem épp a kellő módon fejeztük be ezt a kapcsolatot. Ő bocsánatot kért (ebben nagyon jó volt), és elmondta, hogy igazából én voltam az az ember aki segített az előző kapcsolatából kilépni. És mint embert becsül, és szeret engem, de neki igazából másra van szüksége. Vagyis még ő sem tudja, hogy pontosan mire, DE engem átverni nem akart. Nem akarta hogy egy újabb csalódás legyen a számomra. Megköszöntem ezt neki, nem csináltam jelenetet. Csendben szó nélkül elfogadtam ezt, de fájt.
Őszinte volt velem. Attól függetlenül, hogy átvert, én köszönöm neki, ezt a pár hónapot. Lezártam előző kapcsolatom, és sokat tanultunk egymástól. Persze közös ismerőseink elött még mindig titokban van ezek kis kalandunk egymással, és ez így van jól talán. Egy nagyszerű pasi Jose emberileg, és segítőkész. A lényeg, hogy nem egymást kerestük kapcsolat szintjén.
A mai napig jóban vagyunk, beszélünk néha egymással. Haverok vagyunk, kedves ismerősök egymásnak. Ő egy baráti barátnőként kezel engem, bár érezhető, hogy kínos számára, ha a múlt, akár csak poénos történései is felemlítődnek.
Az igazság az, hogy ha meggondolná magát, visszavárnám. :) Tudom most vascső...de akkor is!
 
A tanulság?! Ha egy pasi Copperfieldet játszik, hagyd ott. Zárd le először a meglévő kapcsolatod, mielőtt újba kezdesz. És ne ismerkedj társkeresőn!!!!!!!!!!!!
 
Tescoban nem voltunk. Gumit nem vettünk.
 
És egyesek kedvéért röviden vázolva a történet, akinek nem volt kedve végigolvasni:
Pasi és csaj társkeresőn megismerkedik, Mindkettőnek van kapcsolata. Összejönnek, mindkettő lezárja kapcsolatát az előző párjukkal. Minden szép és jó, de egyszercsak pasi eltünik majd visszajön, ezt 2x játsza meg. Pasi rájön szabadság kell neki. Csaj szomorú, de nem hisztizik. Aztán egyszer munka miatt találkoznak, megbeszélik a "kapcsoolatukat", békében elválnak, és a mai napig jóban vannak. A pasi barátként kezeli a csajt, de a csaj azért visszafogadná, ha visszajönne hozzá a pasi. :)
 
További szép napot!