A srác azt mondta, hogy sajnos nem tud átjönni aznap este (a szomszédos városból) mert nem kapta meg a kocsit a fatertól.  Na ez kicsit kiakasztotta Évát. Nálam bőgte ki magát, a szülinapján.

 

 

A kép innen

 

 

Na és egy eset. Nem velem történt, hanem a barátnőmmel.

Nincs kimondott szó, hogy VÉGE….na de az események???

 

Barátnőm, nevezzük Évinek (ez rövid név) bepasizott. Csajos estéken hallgattuk, mi, többi szingli, hogy jóképű, kedves, kinyitja a kocsiajtót, magas, bla bla bla…..az igazi JÓ pasinak lett beállítva……….és ez már ment, ha jól emlékszem 2 hónapja.

 

Közben a csajos csapat nagy része találkozott is vele, amikor egy-egy bulizós helyre együtt mentek, de nekem ez valahogy kimaradt, én nem szerettem annyira a zajos diszkókat, a csöndesebb, kártyázos és dumálos kocsmákat részesítettem előnybe a másik baráti társaságommal.

Közeledett Éva szülinapja, ami szombatra esett. A srác azt mondta, hogy sajnos nem tud átjönni aznap este (a szomszédos városból) mert nem kapta meg a kocsit a fatertól.  Na ez kicsit kiakasztotta Évát. Nálam bőgte ki magát, a szülinapján. Kicsit necces is volt az indok, hisz köztudott, hogy a srác sose buszozott, tuti egy kukásautót is helyi busznak titulálna……szóval pont ezen az estén nem kapja meg azt az autót, ami a formás fenekéhez volt gumipókozva……

Csajos kupaktanács, mi legyen, hogy legyen a szülinap…..és semmi épkézláb vidámítót nem találtunk Évának (pedig bevetetünk bort, pezsgőt és tequilát is) így kénytelenek voltunk kitalálni valamit, hogy megbizonyosodjunk, tényleg nem-e kapta meg a kocsit. Na a marha nagy terv az lett, hogy elballagtam egy telefonfülkéhez, és felhívtam a srácot:

„ Szia. Múlt héten láttalak XY helyen, és szeretnék találkozni Veled. Egy közös ismerőstől van meg a számod”

Na nem kellett túl sok noszogatás -ja, sejtettük, hogy szoknyapecér,mellesleg az én hangomért (legalább valamiért) a pasik oda voltak…….

Fél óra múlva ott álldogáltam a megbeszélt helyen, kib***tt rosszul éreztem magam, azt se tudtam, hogy néz ki, milyen az autója, semmit…..de csak engem nem ismert……így túl kellett élnem ezt,sőt még kellemes nőnek is kellett mutatnom magam bájos mosollyal J

 

……addig a csajok befészkelték magukat egy közeli pubba.

Na megérkezett a nagy csajozós, dübörgő zene a kocsiból, kész voltam, egy tenyérbemászóan rámenős stílusú pasi….megállt, és egyből: szálljak be a  kocsiba, elmegyünk valahová….na neeeem, de hát nem szabadott elcsesznem, így: „ nincs kedved előtte meginni valamit?” Így leparkolt és bementünk a pubba. Mondtam neki, hogy mielőtt kirendeli az italt, bemutatnám néhány barátomnak………asszem nem kell elmondanom, milyen ábrázata volt, ahogy meglátta Évát meg a csajokat….de ami a legdurvább volt benne, semmi bocsi, semmi lelépés, vagy valami hanem, kb 2-3 perc reakció idő után a Évának lenyomott 2 puszit és elkezdetett csevegni a csajokkal is..…..egész este vitettük magunkat ide-oda, ha szülinap, akkor az legyen, amit a szülinapos akar……nyilvánvalóan utána nem kellett semmit megbeszélniük……

Elszomorító, hogy az a pasi, aki akkora nagy menőnek tartja magát, milyen nyuszi tud lenni. Egy igazi pasi ekkor röhög egyet a sztorin, és sarkon fordulva lelép…….

A történetek után a sráccal mindig összeakadtam erre-arra, és soha nem köszönt. Majd 2 év eltelt, egyszer odajött hozzám, és elkezdtünk beszélgetni. Haverom lett, de az a fajta, aki az összes nőügyét elmesélte….fura az élet J

Na ennyit a „szakítás szavak nélkül” sztoriról. Éva most házasodott, de szerintem soha nem fogjuk ezt a sztorit elfelejteni.