Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.

A kép innen

Sziasztok!
 
Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők nevét megváltoztattam, adatokat nem árulok el, akik pedig így is rájuk ismernek azok már úgyis tudják az egész sztorit. (Meg elkerülhető lehet durvább reakció utólag majd.)
 
Tivi és Margit is nagyon gazdag családban nőttek fel. A lány apja egy nagy kozmetikai cég egyik tulajdonosa, a fiúnál pedig családi cég van, az apjuk kereskedelemmel kezdte, később beszálltak a gumiáru gyártásba, és a bátyja Karesz vitte tovább a családi céget. Ennyit az üzleti háttérről.
 
Tivi egy igazi ingyenélő. Egyetemet végzett de azt is csak azért mert a "jobb" családokban az a szokás. Közgazdász de teljesen hülye az üzlethez. Van tulajdonrésze de Karesz inkább eltartotta, odavette a háromszintes családi házába, csak nehogy valami hülyeséget csináljon a cégben. A diplomája átvétele óta csak a költekezésnek, szórakozásnak és a nőknek élt de abszolút felelőtlenül. Nem törődik semmivel, nincs veszélyérzete, az se érdekli ha másokat bajba sodor. Ehhez annyit érdemes megjegyezni hogy a nőket falja de elvből nem használ óvszert. Ha egy csajra ráun akkor kirúgja, ha teherbe esik akkor pláne. Eddig négy (NÉGY!) volt barátnőjének fizet gyerektartást, de a gyerekekre és az anyjukra rá se köp. Nem érdekli.
 
Margit szegény, nem egy modell kategória. Tivi egyik asszisztense azt mondta róla hogy csak fel kéne nyergelni és indulhatna az ügetőn. 30 felett van már és nagyon szeretett volna férjnek való pasit fogni magának. Baráti társaságban ismerte meg Tivit és beleszeretett. Közben nem tudott róla semmit, a felszínes dolgain kívül. Elkezdett nyomulni Tivire akinek ez nem tetszett. Margitot túl öregnek és rondának találta és hogy a dolog még bonyolultabb legyen, közben összejött egy aranyos kis lánnyal, Rozival, akibe életében először bele is szeretett, nem csak pár éjszakára kellett neki. Rozi egyszerű dolgozó nő, felszolgáló, pénze semmi de imádja Tivit.
 
Tivi bátyja, Karesz viszont annak örül volna ha az öccse összejön Margittal és el is veszi, mert akkor a családok pénze is közelebb kerül. Az öccsét idiótának tartja. Tivivel rengeteget veszekedtek, mert Tivi bejelentette hogy Roziban megtalálta élete szerelmét és őt fogja feleségül venni.
 
Tivi ezen kicsit elgondolkozott, Margit pedig tovább nyomult. Nem hinnétek el miket csinált. Például az apja még régebben vett neki egy sárga A3-as kabriót a több családi kocsi mellé, Margit pedig egyszerűen elvitte Tivinek és odaadta neki hogy majd ezzel jöjjön érte a randikra. Szegény romantikus Margit. Tivi köszönte a kocsit és egy nyári éjszakán elvitte vele Rozit valahova a hegyekbe, végigkefélték az éjszakát, utána pedig Tivi úgy ment haza hogy elkapta egy zivatar de nem húzta fel a tetőt mert nem érdekelte. A kocsi persze szarrá ázott.
 
Tivi megpróbált lelépni Rozival, de Karesz rájött, szólt Margitnak és filmbe illő üldözés után elkapták őket. Rozit Karesz egyik testőre elrángatta és feltette egy buszra. Karesz pedig ordítozott Tivivel és közölte: ha nem szakít Rozival és nem hajt rá Margitra, akkor kirúgja a lakásból és a céges tulajdonrészt is csak úgy tarthatja meg, ha leköltözik a cég egyik telephelyére valahova az ország másik végébe. Ha nem, akkor mehet ahova akar, és élhet amiből tud.
 
Tivi ezek után megpróbálta leépíteni Margitot: bevallotta neki hogy van 4 gyereke és azt hazudta hogy nősülés esetén magához akarja őket venni. Arra számított hogy épeszű nő ilyet nem vállal be. Margit viszont bevállalta volna. Tivi aztán több heti vívódás után eldöntötte hogy őt Rozi érdekli, akkor is ha egy putriban kell vele élnie és odaállt a bátyja elé, megmondta neki, aztán Margittal is nyíltan közölte hogy Rozit szereti. A bátyja már nem tudott vele kiszúrni mert beütött a válság, a vidéki telephelyüket fel kellett számolni, Tivi pedig beszállt egy használtautó kereskedésbe, önállósította magát és elvette Rozit. Azóta már a közös gyerek is megvan és boldogok.
 
Ti mit gondoltok az esetről?
Tivi szemét módon elbánt Margittal? Vagy jól tette hogy kiállt Rozi és a szerelme mellett és hogy nem ment bele egy érdekházasságba?