Küldj el a fenébe. Amilyen jól nézel ki, úgysem fog menni - mondta a fiú a lánynak.

3 in 1

Kedves szakitosblog!
Én rögtön 3 koptatós sztorit szeretnék megosztani veletek.

1.
Zsúfolásig tömött szórakozóhely, pia, buli, tánc. Már egy ideje szemeztem egy helyes pasival, tudtam, hogy hamarosan akcióba lendül. Meg is történt, oda is jött. Aranyos volt, mosolygott, stb, jó kezdet, és végül egy elég érdekes szöveg:
- Szia! Küldj el a fenébe. Amilyen jól nézel ki, úgysem fog menni.
Meglepődött. Mert egész jól ment. Kérésre lekoptattam.

2.
Ismét szórakozóhely, csak másik. Srác odajön, dumálunk, fűz is rendesen.Szimpatikus, nem iszik, csak kólát (másnap meló)" Aludjak" nála. Nics válasz. Nem azonnal. Aztán egy kis gondolkodás után úgy döntöttem az életben egyszer nekem is lehet egyéjszakás kalandom. Közlöltem vele döntésemet. Először nem hitte el, hogy a győzködése sikeres volt. Aztán idegességében kóla felejtős, rákészül a dologra: vodka no meg martini. Próbáltam időben lelécelni vele, utaltam rá, hogy ennek nem a tervezett vége lesz (hanem minimum delirium tremens), de hiába. Végül "ha az élet citrommal kínál" alapon már én is rendeltem egy martinit. Megittam, aztán a felettébb ittas, és még mindig elszánt lovagot haverjai szintúgy ingatag karjai közé löktem, és elhúztam onnan jó messzire.
A barátnőm lakásáig röhögtem a balféken, no meg az én szerencsémen. Aztán némi csajos pia iszogatása mellett egész éjszaka a barátnőmmel.

3.
Poénból telepítettem az iwiwen az általam lóvásárnak nevezett társkereső alkalmazást. A jelentkezők között volt egy meglehetősen elszánt, szerencsére az ország másik végén lakó, idősebb úriember. Kitartó makacssággal küldözgette nekem a leveleket, melyben alakomat, mosolyomat, etc. dícsérgette.
Írtam végül én is neki: felejtős a dolog. Töröltem. Másnapra ott volt. Gondoltam itt már tényleg valami hatásos kell.
A következő levelet kapta tőlem:
"Egy kép alapján honnan tudod eldönteni, hogy nincs hepatitisem???"
Azóta nem válaszol. Nekem meg nincs kedvem felvilágosítani őt arról, hogy hamvas ifjú koromban oltást kaptam nevezett betegség ellen.