Exnek hívni a lányt, aki sosem volt ex, csúnya dolog. Aztán így szakítani, na az meg még csúnyább. De az igazi csúnyaság még csak ezután jött.

Lényeg: régebbi sztori, Balaton, sunshine, happiness, legalábbis akkor azt hittem / gondoltam. Sztori ő részéről: ahogy előadta nekem... 6 éves kapcsolat vége, de közös a kutya. Emiatt rendszeresen találkoznak, de semmi több. Bla bla bla. Jó persze, bedőlök (vascső / sün) Szép és jó minden kb 1 hónapig. Wellness hétvégém előtt 1 héttel kezd furán viselkedni. Nem veszi fel a telefont, hirtelen eltűnik, megígéri, hogy jön de nem. Persze, utána mindig jó kifogásokkal tud jönni.
 
Eljön a Wellness hétvége ideje barátnőmmel, már két napja nem tudom utolérni, sík ideg vagyok. Megérkezünk, elérem, de nagyon gyorsan le akarja zárni, magyarázz össze vissza, végül kinyögi, hogy vége, persze nem hagytam kértem okot: "Tudod.... olyan sokat találkozok az ex-szel a kutya miatt". Sokk-hatás. Mi van?!
 
Persze a hétvégémet tönkre tette, teljes mértékben. Mindegy. (Közben barátnőm kommentál telefonon keresztül: "Ha csak a hétvégédet tette volna tönkre....") Ott a pont.
 
Rá egy 3-4 hónapra, összejöttem mostani párommal, minden szép és jó, kisebb hibákkal megspékelve. Nincs tökéletes kapcsolat, csak kompromisszumok, de az megy :)
Közösségi portálon kb 1 hete szörfözgettem, gondoltam, egy év már eltelt, miért is ne? Jelöljük vissza. Visszautasít. Hát jó gondoltam, ha nem hát nem, nem létfeltételem a barátsága / ismeretsége. Mai napon kapok üzentet másik portálon hadd másoljam be a nagyérdeműnek :)))))
 
"Szia!
Van barátod. X SEMMILYEN kapcsolatot nem akar ápolni veled. 7 éve vagyunk együtt és nem tűrlek el az életünkben. Remélem világos voltam!
Cerberus (ahogy barátnőm hívja)"
 
Fenyegetést nem tűröm jól, ráadásul értelmetlennek találom, de ha neki csak így megy... tőlem aztán. - Sietek, sietek... indul a pókermeccs :) -
 
Szumma szummarum: sosem szakítottak, sejthettem volna tudom. Ez van. De legalább egy jót nevettem az egészen :)
 
Tescoban nem voltunk, katona nem volt, gumit nem vettünk anno, mert tablettázok / tablettáztam. Mostani párommal már a Tesco is megvolt, katona szeretett volna lenni, meg is van hozzá az alkata, és itt sem volt gumi.
 
Tanulság van? Passz... nem tudom. De arra mindenesetre jó volt, hogy jót nevessek a szituáción és az akkori magamon is, hogy így bedőltem anno :)