Nagyot koppantam mert a várt mondat helyet mást kaptam.Azt hittem minden szerelmes lesz h kéri h higgyem el szeret.

Mindig olvastam szakítós blogot és már akkor elhatároztam hogy ezt az egészet le kell írnom.

Minden nyáron kezdődött egy közös nyaraláson ahol R. is ott volt.Már előtte is észre vettem , mert egyszerűen fantasztikus volt , már úgy értve hogy nem egyszerűen helyes és jó testű hanem amolyan szórakoztató jó fej srác.Bele voltam zúgva ő tudta de nem különösebben érdekeltem.Aztán egy kellemes este Spanyolországban összejöttünk.Boldog voltam mert végre vele lehettem és mert olyan csókja volt h szinte nem bírtam nélküle , érezni akartam éjjel nappal.

Nyári szerelemnek indult és senki se hitt benne h tovább is tart a nyárnál és majdnem így is lett.Mindig voltak köztünk nézeteltérések főként mert féltékeny volt így én is az lettem de nagyon. Olyan apró dolgokon akadt fent és ettől én is megváltoztam semmi kedvesség nem volt.Augusztus 31 eljött a nyár utolsó napja és gond volt nagy gond , a sok változás amin átmentem és amilyen voltam vele már nem érzett úgyanúgy , én akkor rádöbbentem nagyon szeretem nekem kell egy esély h bebizonyítsam.
Bonyolult napok jöttek de a lényeg egy volt megkaptam az esélyt.Boldog voltam igazán még jobban mint előtte mert tudtam mi a hiba és h helyre tudom hozni.
Telt az idő együtt és éreztem a szeremét és isteni volt.Annyira bíztunk egymásban és annyira jó volt h belépett a szex is a kapcsolatba.Mindent úgy tett mindig amit egy lány álmodni mer , én voltam neki a legfontosabb.Csodás barátom és szerelmem volt egyszerre.
Ez után csak apróbb viták voltak amik sosem veszélyeztették a kapcsolatot , mindketten elég hevesek és makacsak voltunk így egymásnak estünk aztán kibékültünk , mert tudtuk kell a másik.
Aztán a lényeg volt és talán van is egy rossz tulajdonságom h a hangulatomtól függ h h kezelek másokat és így bántam vele is ha rossz hangulatom volt elértem h neki is rossz legyen.Egyik nap rájöttem blogot írok és miután olvasta nem bírtam megállni h ne tegyek bele mindent úgy h rákérdezzen h lássam fogalalkozik velem.
Voltak napok mikor úgy éreztem nem szeret ezt leírtam és vártam h este legyen felépjem MSN-re és azt írja h buta vagyok és h ő szeret.

Nagyot koppantam mert a várt mondat helyet mást kaptam.Azt hittem minden szerelmes lesz h kéri h higgyem el szeret.E helyett azt kaptam h már tényleg nem szeret.
Meghaltam én ott azt hittem megőrülök.Másnap szakított velem.Minden kész volt jött h nem eszem semmit mert minek és h én semmit se teszek.4nap így telt el aztán átléptem és próbáltam visszaszerezni de esélytelen lenne mást akar már találni aki kibírja mondani h szeretlek és nem olyan elviselhetetlen mint én.
És az egyetlen ami fájt h én adtam magamnak pofont.Megkaptam azt akit akartam és 11hónapig velem volt szeretett és kérte h mutassam ki mit érzek ne legyek ilyen de nem tudtam megváltozni.A másik h ha nem írom le blogba h nem szeret nem tett volna semmit még lettek volna napjaim talán hónapjaim.De az élet ilyen.Mai napig haragszom emiatt magamra.

Tescóba nem voltunk.Gumit mindketten vettünk.Katona nem volt bár a teste megvolt hozzá.