Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle visszataszító biológiai folyamatokból kimarad. Pedig ettől olyan emberi az egész. Ahogy a néplélek mondja: Szerncsére neked a szarod is rózsaillatú! Hát, nem.

Még1: Mennyire szép a kocsiját tisztogató magányos cowboy képe, aki meghasadt szívvel dobja ki a csajt.



sziasztok,
igyeyem nagyon rövidre fogni.

97-ben, vagy 98-ban volt ez a törtenet, akkor en 22-23 eves voltam. Volt mar addig szamtalan rövidebb kapcsolatom es nehany hoszabb, több eves kapcsolatom is. Egy balatoni bulin megismerkedtem egy lannyal, aki minden szempontbol tökeletes valasztasnak tünt. Föiskolas volt akkor, nagyon ertelmes, nagyon jo humoru. Raadasul nö letere aktivan versenyzett egy keleti küzdösportban. Emellett jo alakja volt, nagy melle, egyenes szalu szöke haja (amit en nagyon szeretek), es ugy lehetett vele inni, bulizni, mint a haverokkal. A szex is jo volt. Utoljara a lenyeg, hogy meg szeretett is engem, es en is szerettem öt, bar szerelemröl tulzas lett volna beszelni. Szoval honapokon at nagyon jol müködö kapcsolat volt.
Sajnos 2 ponton tönkrement a dolog. Volt egy rossz szokasa, hogy reggel, ebredeskor, felkeles es fogmosas elött, mindig csokolozni akart. Sokat buliztunk, pia-cigi utan ez tenyleg nem olyan jo. Ezen meg tultettem magam, szolni sem akartam, mert nem akartam megbantani.
A vegzetes hiba az volt, amikor Balatonon haverokkal - es persze vele - pancsoltunk a vizben, es ö bejelentette, hogy WC-re kell mennie. Sajnos ezt ugy fogalmazta meg, ahogy pl en, pl edzes utan tennem a haverjaimnak: "Megyek es sz...k egy nagyot." - mondta. Engem ez teljesen leforrazott, mert minden vaganysagaval együtt (addig) csiszolt lanynak tartottam. Ezutan ezt mar sajnos nem tudtam kiverni a fejemböl egy percre se, de nem mertem szolni neki, nem akartam megbantani. Sajnos szex elött, közben is eszembe jutott, es akkor vege volt mindennek, nem ment a dolog.
Igy telt el 1-2 het, en ereztem hogy vege, de remeltem, hogy vmi miatt helyrejön a dolog, mert nem akartam egy ilyen hülyeseg miatt egy ennyire klassz lanyt elveszteni.
De nem ment tovabb, nem tudtam elvonatkoztatni, eldöntöttem, h szakitok. Parszor majdnem belekezdtem, de nem voltam kepes. Egyszer a garazsban a kocsimat tisztogattam. Ö jött hozzam, tök aranyos volt, csinos volt, majd meghasadt a szivem, de tisztessegtelennek, megalazonak ereztem volna, ha tovabb huzom a dolgot. Ugy szerettem volna fogalmazni, hogy a lehetö legkevesbe bantsam meg, de apellata se legyen. Ezert ezt mondtam: "Ne haragudj, de be kell fejezzük, mert szexualisan taszitasz. Olyan lettel a szememben, mint egy ferfi."
Nem kell mondjam, hogy kemeny csaj letere, könnyekben uszva rohant el, es nem is szolt hozzam. En persze 5mp mulva mar a fejemet fogtam, hogy hogy lehettem ennyire tusko, hiszen epp bantani nem szerettem volna, de ez iszonyu rosszul eshetett neki. Rettenetesen szegyelltem magam.
Tanultam belöle, azota, a kesöbbi kapcsolataimban, ha ereztem, hogy baj van, rögtön öszinten szoltam, es vigyaztam a szavaimra.
Töle kesöbb bocsanatot kertem, elfogadta, aztan neha buliztunk együtt, parszor le is feküdtünk egymassal, kiköszörültem a csorbat.
Ma külföldön el, en is, nem tartjuk a rendszeres kapcsolatot, neha irunk egymasnak - haversag lett belöle.