Love is a fire that you can't control
It burns in the middle and it leaves a hole
You can fill it up and you don't know when
It's gonna start to burn again

Halihó gyerkőcök! Köszönjük, hogy az ünnepek alatt is nagy számban küldtetek be szakítós számokat szerkesztőségünkbe, viszont a legtöbben nem írtatok melléjük egy büdös szót se, csak ránk dobtatok egy YouTube-linket és az úgy nem járja. 487 szakítós szám várakozik itt nálam egy folderben, tehát ha holnap betiltják az új zenék gyártását, akkor is minimum 2014-ig tudom folytatni ezt a sorozatot magamtól. De ha írsz pár sort a saját kedvencedről, akkor azt is örömmel kirakom, mert nem az számít, hogy mit szeretsz, hanem, hogy miért szereted pont azt. Vegyetek példát Mandula fedőnevű kedves olvasónkról, akinek nemcsak remek ízlése van, de szabatosan is képes fogalmazni. Ő ajánlja a figyelmetekbe az alábbi felvételt.

MP3: Aberfeldy: Love Is An Arrow *

Ha valaki szakít, az mindig szomorú, mert véget ér egy szerelem, összetörnek szívek, lezárul egy boldog időszak és utána csak a szomorúság marad. Ha velünk történik, az a legszarabb, de ha olyannal, aki közel áll hozzánk, vagy szimpatikus, akkor is nagyon együtt tudunk érezni. Mivel én ezekkel a cuki kis eszkimókkal nagyon is szimpatizálok, ezért mindig elszomorodom, ha megnézem a klipet. Elképzelem, hogy szegényeknek az egész élete csak a hidegről meg a sivárságról szól, minden nap egyforma, aztán jön egy nagy szerelem és végre van miért élniük a szánhúzáson kívül is. És akkor erre tessék, ez is véget ér.
 
Az Aberfeldy dala a szerelemről és annak elmúlásáról szól, próbálják definiálni, hogy mi is valójában a szerelem, hasonlítják mindenféléhez, de végülis az a lényeg, hogy a szerelem ha véget ér, akkor az nagyon fáj.
 
Akinek szerelmi bánata van, annak tutira rádob a dal a szomorúságára egy lapáttal, aki meg éppen boldog, az azonnal belegondol, hogy a szerelem múlandó dolog, szóval jó lesz vigyázni.


* Bal gombbal rákattintasz, bejön az oldal, ott kis várakozás után a "Click here to start download..." szövegre klikkelsz és már indul is a letöltés. Az MP3 fájlokra csak illusztratív célból linkelünk, nem akarunk senkit meglopni ezzel. Lelkesen támogatjuk az eredeti cédék, kazetták, bakelitlemezek és egyéb hanghordozók vásárlását.