Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén?

 Innen loptuk a képet

Kedves Szakítós!

Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat.
Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő nem. Konkrétan elég valószínű, hogy csak egy dolgot szeretett volna tőlem, de az nem jött neki össze. Ez nem rajtam múlt, hanem az ő... játékszere beadta az unalmast a gumióvszer említésére. Mondta, hogy "majd vigyáz, bízzak benne", én meg nem bíztam, ő meg lekókadt, menthetetlenül. Azt mondta, hogy ez a korral jár. 28 éves volt :)))
Ott aludtam nála, és reggel azzal búcsúztunk, hogy majd keres. Tényleg keresett! El is jött hozzám, és kifejtette, hogy ő nem szeretne ilyen kézenfogva sétálós- romantikázós kapcsolatot, de nem is csak egy éjszakára gondolt, és hogy találkozgathatnánk. (Igen, tudom, hogy ez mit jelent.) Nem tudom, milyen ötlettől vezérelve (valószínűleg azért, mert nagyon tetszett, bár ezt utólag így magam sem értem) beleegyeztem volna a laza kapcsolatba, lesz ami lesz alapon. "Mindössze" annyit kértem tőle, hogy ne kerüljön már mással is testi kontaktusba, amíg tart a mi "laza kapcsolatunk". Erre mit tudott mondani? Na mit? Valami ilyesmit:
- Dehogy k*félek mással! Hát KIVEL k*félnék?

Ezen ma már könnyesre tudnám nevetni magam, de inkább sajnálom szegényt, amiért ennyi idősen még a szüleivel lakik (mert az kényelmes), akik elől dugdossa a látogatóját, amiért Kolbásznak hívják a kutyáját (nyilván ezzel kompenzálni szeretne valamit), amiért lekonyul neki a gumi gondolatára is, és amiért ennyire sunyi jellemmel áldotta meg őt az ég. Plusz ehhez még lúzer is.

Ennyi. Jöhetnek a lehúzó kommentek, meg hogy MNK, de most inkább MIFASZ. :D Tudom, hogy én is hülye voltam, de légyszi, inkább ne engem szidjatok. Köszi :)