Négy durva, érdekes, vicces és érthetetlen szakítás - röviden. Az ilyen leveleket szeretjük.

A kép innen
 

Kedves Szakítósblog!
 
Több fura/érdekes/vicces szakítós sztorim is van. Gondolkodtam, hogy apránként írjam meg őket, vagy ömlesztve, végül az utóbbi mellett döntöttem (és bocsánat, ez hosszú lesz, bár azért igyekszem röviden).
 
Szakítás I.: A durva
16 éves leányzó voltam, az első kapcsolatom (még csak azt se írnám, hogy komoly, két kamasz próbálkozása). A fiúval barátnőm révén ismerkedtünk meg, egy moziban jöttünk össze és minden szép és jó volt két hónapig. Azután szóba került a szex, ő akarta, én bizonytalan voltam - inkább nemet mondtam, minthogy később megbánjam. Azt a nemet a mai napig nem bántam meg: a srác bepöccent, a vita eldurvult és már csak arra emlékszem, hogy pofon vágott, elestem és még meg is rugdosott ráadásképpen. Azonnal ott hagytam.
 
Szakítás II.: Az érdekes
Olvastam itt a blogon egy sztorit, hogy egy szaxofonos srác egyszerre csapta a szelet két testvérnek és ezt valahogy mindenki fake-nek tartotta. Velem is megesett pedig, illetve velem és a hugommal. A barátom egy multinál dolgozott könyvelőként, véletlenül nekem is ez a szakmám és egyszer felajánlottam neki, hogy mivel nagyon elmaradt menjünk be este a céghez és majd én segítek. Egymással szembeni gépeknél ültünk, buzgón dolgoztunk mindketten - mint utóbb kiderült, én mindenképpen. Ugyanis ő közben chatelt, de ezt csak másnap tudtam meg, mikor a hugom otthon áradozott, hogy milyen helyes, kedves, humoros pasit ismert meg a neten. Megmutatta a srác képét és én a barátomra ismertem (akit még nem mutattam be otthon, a tesómmal álnéven chat-elt, tehát nem tudta beazonosítani). Együtt felhívtuk aztán jót nevettünk az egészen. Külön elégtétel, hogy a srácot egy hónappal később kirúgták, mert a rendszer rögzítette, hogy pornóoldalakat nézett munkaidőben.
 
Szakítás III.: A vicces
A tesóm kollégájának a barátja, házibulin ismerkedtünk meg. Bár fiatalabb volt nálam három évvel nagyon érett gondolkodású (amin meglepődtem, pasiban ritka hogy már 23 évesen pontosan tudja, hogy mit akar). Azon a bulin csak egy csók volt, egy fergeteges, eszméletlen csók. Utána telefonok, randik, ottalvás (és persze szex), majd a hideg zuhany. Szombati nap, épp felhívtam, hogy mit csinál, mert átjöhetne mire közli: "Bocs, nem érek rá, rohanok, egy óra múlva van az esküvőm". Mivan??? Kínomban könnyesre röhögtem magam, hogy ilyen is csak velem fordul elő. És tényleg: összefutott régi szerelmével és összeházasodtak. Ilyen egyszerűen.
 
Szakítás IV.: No comment
Még csak igazi kapcsolatnak se hívnám, mert talán tartott vagy egy hétig. Akkorra jutottunk el oda, hogy rákérdezett, eddig hány férfi volt az életemben. Becsületesen bevallottam, hogy öt férfival feküdtem le, ebből három hosszú, tartós kapcsolat volt (akkor voltam 29 éves). Erre közölte velem, hogy öt férfi sok, kurvákkal nem kezd és lerakta a telefont. Azóta se beszéltünk többet.
 
Kíváncsian várom a véleményeket, kinek mennyi vascső, sün és egyéb nyalánkság jut. :))))