Miért? Hogy megvédje az aktuális áldozatát. A levél elején a dráma alapja, később a cselekmény kibontása.

Sziasztok szakítósok !

Nos az én történetem kissé rendhagyó, lehet hogy nem is illik pontosan a blogba. Elvégre itt nem én (a fiú) és nem is a lány, hanem egy kívülálló harmadik fiú lepattintási kísérlete a sztori. Avagy mi van akkor, ha egy srác úgy akarja megvédeni tőlem - barátjától - az exkedvesét, hogy elterel, és összehoz inkább egy másik lánnyal ?!

Bonyolultan hangzik, mi ?
Na vágjunk bele !

A szereplők:
- én a fiú
- Lajos a haverom
- Csilla (Lajos exbarátnője, nekem pedig potenciális jövendőbelim)
- Lilla (a csalicsaj)

egy igen régi történet, hosszú évekkel ezelőttről.
A házasságom - még nem jogilag - már a végét járta, egy ismerősökből álló összejárós társaságban egyre komolyabban szimpatizáltam - sms, mailezés - egy másik lánnyal (Csilla).

Ugyanebbe a csapatba tartozott egy srác (Lajos), aki korábban Csillával járt, de már szakítottak, Lajos azonban nem adta fel a reményt. Valójában neki köszönhetem ezt a sztorit.

Lajos barátom nagyon dörzsölt srác volt, de mivel többszáz kilométerre lakott attól a várostól, ahol a Csilla (csak néhány hónapig voltak együtt) és én laktam, mint utólag bevallotta, nehezen küzdött reménytelen féltékenységével.

Mikor pesti látogatásai során látta, hogy Csilla és közöttem valahogy mintha vibrálna a levegő hogy-hogynem inkább valahogy összeboronált mailben egy másik, vele egy városban lakó kolleganőjével (nevezzük itt "Lillának"). Először csak beszélt róla, aztán közös többszöröst keresve (nyelvtudás, hobby, egyéb ürügyek) valószínűleg adta a kolleganője alá a lovat rólam, egészen addig, hogy amikor ketten telefonon egyeztettünk, akkor odahívta "Lillát" a kagylóhoz, hogy váltsunk már néhány szót egymással is. Én átláttam a szitán, hogy Lillával akart összehozni, hogy elterelje a figyelmemet "Csilláról". És belementem a játékba.

Rövidesen nem került nehézségembe, hogy munka miatt leutazzak az ő városukba. A közös ismerős Lajosnak nem szólva a látogatásomról, találkozót beszéltünk meg a főtéren Lillával. Az az igazság, hogy előtte már kialakult egy kis mailezés közte és köztem, ami időnként már alig burkolt erotikus fantáziálásról szólt. A találkozás ígérete tehát bizsergető volt. Bátor és bevállalós, néha fülledt erotikus mailjei addigra már elég karakán csajnak sejtették a szememben.

Gyorsan végeztem a helyi alibi tágyalásommal, hevesen elhárítottam az ügyfél ebédmeghívását és igyekeztem a tali előtt valamilyen finom bort venni. Megláttam egy borászatot, bementem a boltba és miközben válogattam egyszercsak látom, hogy ott van Lilla is (ebből rémlik, hogy egyszer már futólag találkozhattunk, de nem emlékszem mikor, mindenesetre nem ott láttam először, ez biztos).

Nagyot mosolyogtunk, vettünk egy-egy bort és elindultunk. Mivel még nem ebédeltem, gondoltam kézenfekvő, hogy menjünk el valahová étterembe. ott derült ki, hogy ő már evett (nyilván félreértettük egymást) így az egész csak egy waste of time volt. bekajáltam, miközben nagyon kellemesen eldumáltunk, és ő közben maximum valami desszertet evett meg.

Utána indulás a koleszbe. Egy oktatási intézményben dolgozott, ezzel együtt volt kollégiumi szobája is, de a másik két szobatársa aznap nem volt a városban.

Beültünk a szobában az ágyra és hosszan beszélgettünk, egyre több bort italozva. Így telt a délután, egyre forróbb lett hangulat, mire az ital hatására megjött a bátorságom és valamilyen vicc után, miközben ő nevetett, elkaptam az arcát és meg akartam csókolni. Először félreértette, azt hitte poénkodni akarok vele, de tartottam az arcát és amikor rájött, hevesen csókolózni kezdtünk.

Nem telt bele kis idő és vetkőztetni kezdtem. Lilla húzódozva ellenállt, közben mondta, hogy megfogadta, első alkalommal nem fog lefeküdni velem. De én haladtam az úton, a vége pedig az lett, hogy egy intenzív szerlemes délutánt töltöttünk egészen estig a lakrészében.

A vonatom indulásáig hátrelévő órákban még emlékszem, ahogy felkeltünk, pont a padlóra dobott ingemre rúgta a vörösboros poharamat. Hirtelen rohangálás, hogy majd ő kitisztítja. Felkapta magára a blúzát és indult kifelé, hogy a mosdóban gyorsan kiöblítse. Nekem kellett rászólni, hogy álljon meg, mert a derékig érő blúza alatt teljesen meztelen, így nem mehet ki a folyosóra :-)

Nagyot nevettünk. Tökéletesen és nyom nélkül kimosta az ingemből a vörösbor foltját (!) nehezen magyarázható helyről a jobb hónom aljáról.

Aztán lassan indulnom kellett, felöltöztünk és taxit hívtunk. Kimentünk a pályaudvarra, még egymást ölelve és fogdosva a taxiban. Elbúcsúztunk és a vonatról még küldtem neki egy sms-t. Nem emlékszem pontosan mi volt benne, de arról szólt, hogy mennyire jó volt vele. Elképesztő hatása volt. Úgy látszik a dugás-után-eldobós típusú pasikkal volt addig dolga, mert szinte teljesen elolvadt tőle, hazafelé még többször beszéltünk telefonon.

Mint később kiderült, aznap nem utazott haza a szüleinél lévő lakásába, hanem visszament a koleszba és ott aludt, mint mondta, érezve az illatomat az ágyban.

Utána még vagy kétszer találkoztunk, de soha nem jutottunk el az ágyig. Volt csókolózás, séta, beszélgetés, de nem feküdtünk le egymással soha többé. Aztán a távolság miatt a kapcsolat megszakadt. "Lilla" külföldre ment ösztöndíjjal dolgozni és elvesztettük a kapcsolatot.

Közös barátunk Lajos - aki összehozott minket - talán sosem tudta meg, hogy milyen jól sikerült az elterelő manővere. Illetve hát mégsem.

Már hazafelé a vonaton, sms-ezett "Csilla", hogy egyedül vagyok-e a vonaton. Válaszoltam, hogy igen.

A meglepetés: kijött elém a pályaudvarra éjjel.

Elkísért egy darabig én meg hazamentem a feleségemhez. (akkor már csak éltünk egymás mellett, rég nem volt köztünk semmi és utóbb válásba is fordult, de ez egy másik történet)

Utóirat:
Ma már évek óta "Csillával" élek.
ismeri ezt a sztorit....:-)
már elmeséltem neki
A barátom tehát egyrészről összehozott nekem egy rövid kapcsolatot, de mégsem tudta kivédeni, hogy az exénél kössek ki.

Ezekután hiszitek vagy nem, nem vagyok az a csajozós típus. De volt egy olyan pár hét az életemben, amikor így jöttek össze a dolgok. És nagyon élveztem !
(A szereplők neveit, természetesen megváltoztattam.)