Megkérdezte mennyiért lakhatna nálam, erre mondtam neki egy igen baráti árat, főleg mivel tudtam, hogy együtt él a barátnőjével annak lakásában, ezért úgyse gondolja komolyan.

A kép innen

Sziasztok!
Ebben a történetben ugyan végül nem szakított a párocska, amire talán azt is mondhatnánk, hogy milyen kár, mert az év leglúzerebb szakítós sztorija lehetett volna. De azért így se rossz.

Szóval történt, hogy egy haverom felhívott egyik délután, beszélgettünk mindenféléről, mondtam neki, hogy lakótársat keresek. Megkérdezte mennyiért lakhatna nálam, erre mondtam neki egy igen baráti árat, főleg mivel tudtam, hogy együtt él a barátnőjével annak lakásában, ezért úgyse gondolja komolyan.

Aztán este összevesztek a csajával, ami másnap reggel is folytatódott. A vita anyagias jellegű volt, és mivel a srác a csajnál lakott, illetve valahogy ennek elszámolása is részévé vált a vitának, szóval a faszi indulatosan odavetette a lánynak:
- Jól van, ha ennyire baszott anyagias vagy, hát tudd meg, hogy 20 ezerért lakhatnék akár a Sz.-nél is!
Mire az volt a válasz, hogy oké, akkor lakjál nála, estére vidd el az összes cuccodat, helló.

Úgyhogy másnap a srác újra felhívott, elmesélte a történetet, meg hogy akkor tényleg meghúzhatja-e magát nálam. De aztán végül a délután folyamán többszeri próbálkozásra végül kibékültek, mindenesetre én még egy ideig kuncogtam magamban a történeten..