Pedig még a pulóvert is visszahozta.

Gondoltam megosztanék én is egy kellemes (vagy épp kevésbé) élményemet egy fiúval kapcsolatban.
Fiatalok vagyunk még mindketten és tavaly egy forró nyári estén esett meg első találkozásunk egy buliban. Érdekes este volt, nem is annyira különleges; tánc, pia, minden megvolt. Kiderült apáink jó barátok, így kerültem egy asztalhoz Vele. Egész este szemeztünk, ha elmentünk egymás mellett mosolyogtunk, látszott, hogy az érdeklődés megvolt mindkét fél felől. Aztán amikor épp egyedül ültem "a bor mámorában" mellém került, és elhívott a buliból. Fogtunk egy borosüveget, és elmentünk egy közeli sötét játszótérre. Nagyon kedves volt egész este, hajnalig feküdtünk egy ping-pong asztalon és beszélgettünk na meg borozgattunk. Miután az elfogyott, hazakísért. Megbeszéltük másnap találkozunk apám pincebulijában családostul.

Ismét jó este elé néztünk. Ismét az Ő társaságában telt az egész este. Nagyon tetszett ;) Aztán úgy döntöttünk elvonulunk. Igen, a szomszéd pincéig, ahol kidőltünk a fűbe. Esni kezdett az eső, hát fedezékbe mentünk. Egy sötét kis fedett helyen egy asztalon megcsókoltuk egymást és eléggé egymásra másztunk, bár semmi nagy dolog nem történt. Egy asztalon aludtunk egymást karöltve hajnalig. Aztán hazasétáltunk, ami nagy séta volt, bizonytalan léptekkel.. De tényleg aranyos volt, figyelmes, sőt inkább lovagias, be kell vallani iszonyú helyes fiú. Mikor hazaértünk elbúcsúztunk egy csókkal (esküszöm a határán voltam annak, hogy szerelmes legyek).

Majd egy nappal később én egész nap az ágyamban feküdtem, és csak voltam. Nem gondoltam, hogy mi lesz. De bekopogtatott hozzánk, ugyanis én otthagytam a pulcsim a tegnapi bulin, és hát ő azt visszahozta (mondom, hogy egy lovag :D). A vicc ebben az volt, hogy anyám nyitott neki ajtót, ő vette át a pulcsit, és én ezt végighallgatva csöndesen ültem az ágyamon. Látni akart és én adtam neki egy lapátot. Magam sem értem miért. Lehet bunkóság volt tőlem. Aztán kiderült, hogy aznap mentek haza, mivel ők itt nyaraltak. Eléggé megbántam, mert még egy ilyen pasit nem fogok találni :(