A szakítás oka: a kávé. Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem. Szabadságomért feláldozom szerelmemet. Bazmeg Petőfi.

Kedves Szakítós blog

egy pár éves szakításomat szeretném megosztani, aminek ez az első része. Igazából ez nem olyan súlyos és drámai, inkább a szöveg miatt lehet érdekes.

Adva vagyok én (fiú) aki egy vidéki városban él és egy másik vidéki városban jár egyetemre. Közös ismerősök révén megismerkedtem egy lánnyal, aki éppen az én egyetemi éveim alatt talált munkát ugyanebben a városban. Ezzel kiszabadult abból a kicsi és zárt faluból és szigorú és vallásos neveltetéséből, ahol 25 évig élt.
<--more--> Nekem az egyetem miatt havonta egy hetet kellett ebben városban tölteni, találkozgattunk, elmentünk sétálni, összebújtunk a padon, csókolóztunk. Az egyetemi előadásokra persze alig jártam be.... Szóval alakult a dolog, részemről kezdett szerelemmé fajulni, nekem úgy tűnt, hogy a részéről is. Igaz, csókolózáson és összebújáson kívül nem történt más. Ezt betudtam annak, hogy tényleg szigorú nevelést kapott, és ezt tiszteletben tartottam. Kb. két hónapnál tartottunk, amikor egyszer elmentem az ő albérletébe, ahol nagyon fagyos légkör fogadott. Éreztem, hogy valami nincs rendben, de nem kérdeztem rá direktben, hanem a következő párbeszéd zajlott:

- (én) Van valami kávé itthon? Fáradt vagyok.
- (ő) Kávé nincs és nem is lesz (ehhez tudni kell, hogy ő nem kávézott, én igen, és csak azért tartott otthon kávét, hogy inni tudjak)
- (én) ????
- (ő) Nézd, én most szabadultam ki otthonról, eddig bezárva éltem. Most szeretnék szabadon élni. Nem akarok állandó barátot, mert lelkifurdalás nélkül szeretnék a munkatársaimmal flörtölni
- (én) Hogy érted, hogy flörtölni?
- (ő) Úgy, hogy beleülök az ölükbe

Paff. A párbeszéd után hozzámbújt, de eltoltam magamtól és azt mondtam neki, hogy jelentkezz, ha már nem akarsz senki más ölébe beleülni. Ezen elég hamar túltettem magamat, mert bár voltak érzéseim, az idő rövidsége miatt még nem voltak mély érzések. Másfél év múlva viszont írt egy sms-t, hogy szeretne egy újabb esélyt tőlem. Ez egy újabb fejezet kezdete, és aminek a vége egy újabb szakítóstörténet lesz. Azt a sztorit még nem tudom kiírni magamból, mert elég friss. Drámai volt.

Üdv
RT