A vita tovább gyűrűzik: lehet-e egy kapcsolatban meztelen nős képeket bámulni, vagy sem?

A kép innen


Az előző kapcsolatomnak öt éve lett vége. Történt ugyanis, hogy az én drága egyetlenem pornográf képektől hemzsegő weboldalt üzemeltetett, amin jót csámcsogtak a haverjaival, kommentelőkkel, meg még ki tudja kikkel. Nekem ez az elején még belefért, nem is érdekelt, ahogy Ti is írtátok: mindenki megnézi a szépet, miért is ne tehetné. A gondok ott kezdődtek, amikor összeköltöztünk. Rá kellett jönnöm, hogy ő bizony naponta átkutatja az internet minden kis zugát, hogy újabb "cicákat" (így hívta őket) töltsön fel erre a weboldalra. Na ez már zavart egy kicsit, meg is mondtam neki. Legyintett. Jól van, gondoltam, majd elmúlik a "kamaszkorral"... És mivel egyébként minden rendben volt köztünk, hagytam a fenébe. Ha már akkor tudom, amit most, pakolok és azonnal otthagyom. Mert legyünk őszinték: az a csaj, akit nem érdekel, hogy a párja rendszeresen idegen csajok genitáliáit bámulja, fából van, vagy nem szereti a pasit. De ne papoljak, térjek rá a lényegre.
Első körben közölte a drága, hogy szokjak le a cigiről, mert az ő lakásában ugyan nem fogok rágyújtani. Oké, rendben. Igaza van, amúgy is egészségtelen. Megtettem, és ezt ezúton is köszönöm neki! Második lépés: furcsállottam ugyan, de szeretett eljárni velem vásárolni. Vagy inkább megmondani, mit vegyek meg. Észre sem vettem, de megváltozott a stílusom. Ezzel sem volt különösebb baj, nőiesebb, elegánsabb ruhákat hordtam az addigi sportos cuccaim helyett. Aztán rávett, hogy az egyébként világ életemben hosszúra hagyott hajam vágassam rövidre és festessem vörösre. Hetekig győzködött, mire beadtam a derekam és időpontot kértem a fodrászomtól. Épp egy nappal a tervezett átalakítás előtt megint a weboldalával szórakoztatta magát, én meg közben takarítgattam. Valahogy a monitorra vándorolt a tekintetem, és leesett az állam. Rövid, rézvörös... félhosszú, vörös... rövid, mahagóni... a testtartás... a bikinivonal... eskü: még az új ruhatáram egyes darabjai is visszaköszöntek a képeken (természetesen nem a nőkön, hanem a "díszletben").
Kivertem a balhét. Csak hápogott, nem tudott semmilyen érvvel előállni a szánalmas kis hobbija mellett. Én meg egyenesen undorodtam tőle, pedig mennyire jó volt az ágyban... Úgy egy hétig martuk egymást a dolog miatt, aztán megkérdeztem, számítanak-e neki azok a fotók. Azt felelte, nem. A többit gondolhatjátok. Azt kértem, ha nem számítanak, akkor dobja ki az egész oldalt, úgy ahogy van. Fogadkozott, hogy megteszi. És két nap múlva? Bejelentette, hogy törölte. Nem békültünk ugyan ki, de enyhült a helyzet. Egészen addig, amíg a barátnőm le nem mondta egyik szokásos találkánkat, és ezért korábban értem haza. Belépek a nappaliban, és egyetlenem a laptopját simogatja, na miért... Az oldal megvan, csak elköltözött. Még egy utolsó nagy balhé volt köztünk, aztán pár nap múlva otthagytam.
A férjemmel ugyanabban a kerületben élünk, ahol ő meg a jelenlegi barátnője. Néha látom őket, amikor a kicsikkel sétálok. A csaj szépen alakul. Egy hónapja még csak rövid volt, de tegnap már vörös is. :) Úgy tűnik, őt nem zavarja, én meg mindig olyan jókat mosolygok ilyenkor magamban. Ebből az egészből annyit szűrtem le: találja meg mindenki a magának leginkább megfelelő párt. Nézhet a pasi pornót, ha a csajt nem zavarja (vagy élvezi). Lehet a csajnak intim piercingje, ha a pasija odavan érte. Csak ha a másik olyasmit művel, ami neked nem jön be, akkor szólni kell, aztán lesz, ami lesz. Ha meg téged szekál folyton valamiért a párod, meg kéne gondolni, mennyit ér neked: egy gyűrűt? Vagy fabatkát se?